To je to što me zanima!

Brutalno tukao djevojku (19): 'Udarao joj je glavom o asfalt!'

Djevojka je pretučena ispred noćnog kluba na Viškovu. Prevezli su je u KBC Rijeka. Srećom, ima lakše ozljede. Nedugo nakon napada, policija je uhitila napadača. Odvest će ga na Prekršajni sud
Vidi originalni članak

Riječka policija uhitila je 26-godišnjaka koji je u noći na petak ispred noćnog kluba na Viškovu pretukao 19-godišnjakinju.

Prema informacijama koje su objavili na svojim stranicama, sumnjiče ga da je u klubu remetio javni red i mir te da je bio drzak i nepristojan prema četiri djevojke stare između 19 i 23 godine. Najvjerojatnije zbog odbijanja, počeo je vrijeđati 19-godišnjakinju. Tu napad nije stao je nasrtao i gurao je. Izašli su iz kluba gdje ju je tukao. 

POLICIJA TRAŽI NAPADAČA Pretukao djevojku (19) pa je ostavio da leži na cesti u Rijeci

- Udario joj je glavom snažno o asfalt jedno dva puta - ispričao je jedan očevidac za portal Fiuman.

Nakon napada je pobjegao i skrivao se tijekom cijelog petka od policije. Nesretnu djevojku prevezli su u KBC Rijeka te je pukom srećom prošla s lakšim ozljedama. Svjedok je dodao kako je napadač bio izrazito brutalan, a do dolaska Hitne pomagale su joj prijateljice.

'Prijateljica joj je pomagala da se ne uguši do dolaska Hitne'

- Djevojka joj je pomagala da se tijekom tog vremena ne uguši, a kasnije je stigla i policija. Takve scene se prilično često događaju, ali nitko ništa ne poduzima - istaknuo je muškarac koji je zamolio za anonimnost.

Policajci su ga ulovili sinoć oko 19 sati i priveli na ispitivanje. Nakon obrade prekršajno su ga prijavili te će ga odvesti na Prekršajni sud.

Inače, 26-godišnjak ima poveći policijski dosje. U proteklih desetak godina već su ga procesuirali za više kaznenih i prekršajnih djela.

Idi na 24sata

Komentari 276

  • ivanvladoci 31.12.2018.

    "Pregledali smo, odnosno opservirali. Napravili smo CT mozga koji je isključio težu ozljedu glave. Otpuštena je doma s preporukom mirovanja i daljnje kontrole kod svog liječnika obiteljske medicine. Po nalazima koje imamo, nije bilo nikakvih ogrebotina ni hematoma po tijelu", kazala je Pia Cvijanović, liječnica specijalizantica Hitnog trakta Sušak. Policija to ne potvrđuje službeno, ali se doznaje kako je cijeloj priči kumovao i alkohol. Mladić i djevojka se poznaju od ranije. Bili su u noćnom klubu, on ju je navodno počastio pićem i tada je došlo zbog svađe. Nitko ne zna zašto je svađa je izbila. No, zaštitari su potom izveli 26-godišnjaka iz kluba, a za njim je izašla i djevojka. Sve kulminira ispred noćnog kluba, izvijestila je u RTL-u Danas Maja Brkljača uživo iz Viškova.

  • gigliola.jakovio@gmail.com 30.12.2018.

    Di taj stanuje

  • rođo101 30.12.2018.

    stante malo ko sad laže u ovoj priči,vi ovdje kažete da joj je tukao glavom od asvalt,a doktorica sinoć na tv-u kaže da nema vidljivih hematoma niti ogrebotina! nek mi netko pojasni kako je moguće udarat nečijom glavom od asvalt bez vidljivih tragova,ogrebotina ili pokojeg hematoma?

Komentiraj...
Vidi sve komentare