To je to što me zanima!

Brutalno ubili dvije djevojke pa se snimali i izrugivali iz policije

Lars Loekke Rasmussen, danski premijer, je rekao da su ubojstva "politički motivirana i da je to djelo terorista". Dodao je i da još postoje tamne sile koje žele uništiti zapadne vrijednosti
Vidi originalni članak

Maren Ueland (28) iz Norveške i Louisa Vesterager Jespersen (24) iz Danske, pronađene su mrtve u ponedjeljak u planinama u Maroku. Danska tajna služba vjeruje da su djevojke ubili pripadnici ISIL-a.

Muškarci su snimili video na kojem su djevojke nazvali 'neprijateljicama boga' te su na snimci jednu dekapitirali. Također su vikali da to rade za 'volju Alahu i za Siriju'.

Danas se pojavila još jedna snimka koja prikazuje četvoricu muškaraca koji se zaklinju na vjernost vođi ISIL-a Abu Bakr al-Baghdadiju. Muškarci sjede ispred zastave ISIL-a i prijete nožem te se rugaju marokanskoj tajnoj službi. 

Vezano za ubojstvo djevojaka policija je uhitila četvoricu te su u autobusu za Marakeš pronašli noževe. Osumnjičeni su stari između 25 i 33 godine. Policija ih je uhitila nakon što je na mjestu zločina pronašla njihove dokumente. 

UBIJENE DVIJE STUDENTICE Detalji strave u Maroku: Jedna je bila bez glave, snimili i video  
Lars Loekke Rasmussen, danski premijer, je rekao da su ubojstva 'politički motivirana i da je to djelo terorista'. 

- Još postoje tamne sile koje žele uništiti naše vrijednosti no mi se ne smijemo predati - rekao je Rasmussen, piše Daily Mail.

 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • nevjerni_vjernik 22.12.2018.

    Koji debil na mjestu ubojstva ostavlja svoje dokumente?Ovo nisu čista posla.

  • Moko 22.12.2018.

    Cure su bile toliko naivne da prihvate zajedničko planinarenje i same su si krive jer su trebale biti dovoljno zrele da shvate opasnost. No takvih ima i na našoj obali na pretek,jednom mi se dvije žalile kako su hrvatski muškarci frigidni. Objasnio sam im kako su one 30-godišnjakinje koje možda več 15 godina putuju po dvaput na godinu i ševe se sa cijelim svijetom. Da su za nas nezanimljive jer tko zna koje su sve zarazne bolesti pokupile,a imamo i mi ljepše cure,koje ne žele od nas pokupiti te bolesti zbog neke kratke avanture. Zato pravim Hrvatima i domačim dečkima takve flundre nisu zanimljive,ali najdu se galebovi iz Bosne koji ne poznaju kriterije i rado će nategnuti i koju penzionerku debelog novčanika...

  • 18071976 22.12.2018.

    Dobro došli Angeli! Od hrvatske odjebite, molim lijepo😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare