To je to što me zanima!

Brutalno "zaklani" plišani medo i dalje visi na lusteru

Netko je provalio u vikendicu pored Pule. Zabio je noževe u hladnjak i uništio namještaj. Vlasnica vikendice ne spava i pije tablete za smirenje...
Vidi originalni članak

Policija još traga za lopovom koji je 23. prosinca u Kavranu kraj Pule provalio u vikendicu Višnje Palaić (55). Pritom je ukrao razne stvari, razbio namještaj, rasporio plišanog medvjedića te ga objesio o luster. Palaić, koja živi u Ljubljani, nakon tog incidenta ne spava i pije tablete za smirenje.
- Medvjedić mog sina kojeg je netko brutalno isjekao, na kraju mu zabio nož u srce te ga objesio, još visi na plafonu. Nisam ga imala snage skinuti. Sin je u utorak otišao u vikendicu vidjeti može li se barem išta popraviti, ali sam ga molila da ne ulazi u kuhinju, da ga prizor ne šokira. Sve je uništeno, a ja od šoka ne izlazim iz kuće. Bojim se za svoj život. Tablete za smirenje mi ne pomažu - kroz suze je kazala Višnja.  Dodaje da joj je u vikendicu dosad provaljeno četiri puta i da takve izljeve bijesa nije vidjela niti u horor-filmovima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • karter 30.12.2009.

    Strašno! Pa što radi policija! Ne mogu vjerovati da postoje tako okrutni ljudi. Ma to i nisu ljudi! To su sigurno iz onog novog francuskog filma. A netko još kuka za one u Gruborima!

  • casio 30.12.2009.

    Još nisu napravili obdukciju? Kako je to moguće?

  • bosnia_80 30.12.2009.

    ostavite narkotike i hvatajte se motike ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare