To je to što me zanima!

Brutalno: Zecu odrezao uši i na čelu mu gasio cigaretu

V. Britanija: Netko je zeca Thumpera izvukao iz njegovog kaveza dok je spavao. Odrezao mu je uši. Životinja je pobjegla, no navečer se vratila
Vidi originalni članak

Netko je zecu Thumperu, starom četiri mjeseca, kućnom ljubimcu obitelji iz Velike Britanije odrezao uši. Zeko je spavao u svojem kavezu u dvorištu obitelji White u gradu Workington. Netko mu je odrezao uši i na dlaci na čelu ugasio cigaretu. Životinjica je od straha pobjegla.
- Kada sam se ujutro probudila vrata na dvorištu su bila otvorena. Vidjela sam da su otvorena i vrata kaveza te da zeca nema. Uzela sam psa i mačku i počela ga tražiti. No, nigdje ga nisam mogla naći. No srećom Thumper je navečer doskakutao kući - rekla je Joanne White. Šokirala se kada je vidjela da je zec ozlijeđen. Odvela ga je veterinaru koji joj je rekao da mu daje antibiotike i pazi da rane budu čiste. Sharon Harkness, njezina rođakinja koja uzgaja zečeve kaže kako je Thumper zaista hrabar.
- Male životinje, kao što su zečevi, umiru u takvim situacijama zbog straha i stresa, no Thumper je borac - kaže Sharon. Napad je najviše pogodio Joanneinu kćer Charice (10) koja je saznala da je njezin ljubimac ozlijeđen nakon što se vratila sa školskog izleta u Francuskoj.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bombončić s likerom 09.07.2010.

    Nemam što napisati, jer sve su napisali ljubitelji zečića! :-(

  • LowRider 09.07.2010.

    takvog čovjeka u ćuzu na 20 godina,jer ak to može radit životinji psihopat je i napravit će isto nekom čovjeku,gamad

  • xii 09.07.2010.

    stoka iskompleksirana...najlakse se izivljavat na jadnim i bespomoćnim zivotinjicama...zeko drž se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare