To je to što me zanima!

Odgovor na bacanje kamena: Vojnik tuče dječaka, on vrišti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Palestina: Dječak je bacao kamenje na vojnika, a on je odmah odgovorio fizičkom silom. Dječak je cijelo vrijeme vrištao. Mještani su ga jedva maknuli iz ruku vojnika
Vidi originalni članak

Mještani sela nabi Saleh, sjeverno od grada Ramallaha, koji je praktično kroz godine postao glavnim gradom Palestine, zabilježili su na snimci vojnika iz Izraela koji fizički maltretira dječaka iz Palestine.

POGLEDAJTE VIDEO: Vojna brutalnost na djelu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mještani koji su svjedočili postupanju Izraelca, odmah su se 'bacili' na obranu dječaka. Udarali su vojnika pokušavajući dječaka osloboditi iz vojnikovog stiska. Jedna je žena vojnika ugrizla za ruku , ne bi li vojnik popustio.

POGLEDAJTE VIDEO: Mještanke pokušavaju osloboditi dječaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vojnik je na kraju popustio, a dozvao je i kolege. Prije napuštanja mjesta, na mještane je bacio "osvetnički" suzavac , nakon kojeg su se svi razbježali.

Izraelska se vojska svako malo suočava s međunarodnim optužbama sa svih strana, a u njima tvrde da je ponašanje vojske, kao i samog Izraela, u tim područjima ilegalno i neprihvatljivo.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • conte 01.09.2015.

    a kad smo ja i didi govorili da brutalno iskorištavaju djecu da bi se predstavili kao žrtve pokupili bi redovito hrpu minusa....

  • pomalo ljut 31.08.2015.

    A jest baja malog maltretira a usro bi se da je tu bilo malo starijih.......lako je tuči slabije ajd ravnog sebi....... mali je ipak nasrnuo na jačeg od sebe kao u priči o Davidu i Golijatu

  • RadoPejic 31.08.2015.

    Ovi "novinari" svršavaju gadeći nam Izrael, Ameriku i zapadnu uljudbu. Nebi me iznenadilo da je Đihadi Đons Srbin ili Hrvat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare