To je to što me zanima!

Brzo k'o vjetar: Puž broj 3 za samo 20 minuta završio utrku

Jedinica i 26-ica su se u početku nekako i držale, ali nisu mogle dostići tu brzinu i izdržljivost treniranog puža. Neki se nisu ni makli sa starta
Vidi originalni članak

Fijuuuuu!!!!, tako je jurnuo natjecatelj broj tri pokraj ostalih 26 sudionika. Barem je tako djelovalo njegovim konkurentima - puževima. 
U ljudskom vremenu puž broj tri natjecateljsku je tablu od metra i 25 centimetara propuzao za 20 minuta, 42 sekunde i 85 stotinki! 

POGLEDAJTE VIDEO:

U subotu je, naime održano još jedno Otvoreno prvenstvo Hrvatske za Veliku nagradu grada Benkovca "Puževim korakom".

- Mi smo njega 15 dana strogo trenirali. Znali smo da će na natjecanju svirati limena glazba pa smo mu puštali glasnu glazbu da ga pripremimo. I upalilo je, drugi su se puževi od straha stisli u kućice, a naš je pobijedio - kazao je Mario Vulelija (38) iz pobjedničkog tima "Pajdaši".

Zbilja, sin vjetra ostavio je konkurenciju daleko iza sebe odmah nakon zvižduka za start. Jedinica i 26-ica su se u početku nekako i držale, ali nisu mogle dostići tu brzinu i izdržljivost treniranog puža. Neki se nisu ni makli sa starta, a neke su više zanimali ljubavni pothvati od pobjedničkog pehara. 
 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MikiTrasi 23.07.2017.

    Ne sramotite se... Prosječan puž to pretrči u 3-4 minute, a utrenirani vrhunski puž i za duplo manje.

  • Šlapac30 23.07.2017.

    Fora

  • Nick__Praskaton 23.07.2017.

    Jel i nasa Cokolinda svojim prisutstvom uvelicala ovaj događaj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare