To je to što me zanima!

Bubalo bi mogao na operaciju zbog bubrežnog kamenca

U utorak ujutro u bolnicu su doveli gradonačelnika zbog teškog napada bubrežnog kamenca. Do kraja dana će čekati eventualno rješavanje problema prirodnim putem
Vidi originalni članak

U utorak ujutro u osječki Klinički bolnički centar doveli su gradonačelnika Krešimira Bubala zbog teškog napada bubrežnog kamenca. U bolnici kažu da će čekati do kraja dana eventualno rješavanje problema prirodnim putem. U protivnom će ga operirati i laserski razbiti kamenac.

- Osjetio sam još u ponedjeljak navečer bol, no tijekom noći se sve smirilo. No, jutros me nakon povratka s otvorenja sportskih igara dragovoljaca Domovinskog rata sasjekla bol. Sada je već bolje i nadam se da ću do kraja dana to riješiti prirodnim putem i tako izbjeći lasersko razbijanje, kaže Bubalo.

Gradonačelnik je prije tri i pol godine već jednom završio u dubrovačkoj bolnici zbog istoga problema. Tijekom teniskog rekreiranja zadobio je jake bolove u donjem dijelu abdomena. Bilo je to istoga dana kad je Branimir Glavaš izašao iz osječke bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • jabbar 28.06.2011.

    Priča se po gradu da budu i Šišljagiću vadili vodu iz koljena,a onome kaj lupeta u Saboru....iz glave!

  • zenga2 28.06.2011.

    Strašan problem pa koliki ljudi su bolesni i nikome ništa , ovoga malo zabolilo i odmah u novine.A možda ga šef Glava munio šakom u trbuh pa se sada pretvara da je kamenac. Tako je bilo i sa zubom kad ono u Zenici prigovarao šefu u ćorki a ovaj mnogo besan što je u ćorki pa ga ne slušaju, pa kada je pao šamar od šefa a poslije od Drmića.Svi skupa bolesni samo u glavu.

  • tužni šokac 28.06.2011.

    pa kad ide u WC treba obavijestiti javnost,,i jeli stolica uredna......a bože moj kao i svatko od nas razboli se i to je to,ALI čudi me kako ŠEKS ima dobra jetra stvarno nikada se nije žali od tolike rakijetine nemogu vjerovati

Komentiraj...
Vidi sve komentare