To je to što me zanima!

'Bubalu su složili sačekušu, on nije kriv za to što su ga istukli'

Na konferenciji za novinare u osječkoj Zračnoj luci Vrkić je, odgovarajući na pitanje novinara da komentira jutrošnji napad na Bubala, izrazio žaljenje zbog tog događaja...
Vidi originalni članak

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić izjavio je u četvrtak u Osijeku kako njegov prethodnik na toj dužnosti Krešimir Bubalo, koji je u srijedu ujutro fizički napadnut ispred svojeg doma u Sesvetama, "sigurno nije kriv za ono što mu se dogodilo". 

Na konferenciji za novinare u osječkoj Zračnoj luci Vrkić je, odgovarajući na pitanje novinara da komentira jutrošnji napad na Bubala, izrazio žaljenje zbog tog događaja te je rekao kako je telefonski razgovarao s Bubalom nakon što je primljen u bolnicu i zaželio mu brz oporavak i povratak obitelji.

"Osobno mislim kako on sigurno nije kriv za ono što mu se dogodilo jer se izgleda radi o klasičnoj 'sačekuši'. Kaže da je bilo borbe, ali da je sve skupa dobro prošlo", rekao je Vrkić.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • DavorRoso 29.12.2016.

    ovo je specijalan lik uuuuujbt

  • bcelija 29.12.2016.

    Možda ga ie izbubao Robin Hood? Whiliam Thel? Ivana Orleanska?

  • Drava_1 29.12.2016.

    Vrkić sad i glasnogovornik Bubala i HDSSB-a,prodana dušo i tebe su kupiili,mirovina pred vratima pa treba se materijalno osigurat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare