To je to što me zanima!

"Bude li nam rejting smanjen, tražit ćemo pomoć MMF-a"

Ministar Slavko Linić je naglasio i kako se ne boje rezanja rejtinga budući da imaju stabilnu Vladu te da su uspjeli smanjiti troškove zaposlenih u javnim službama
Vidi originalni članak

Vlada je uvjerena da će zadržati kreditni rejting iznad špekulativnog, rekao je ministar financija Slavko Linić za Bloomberg, piše Tportal. Ako rejting bude smanjen, Hrvatska bi mogla tražiti pomoć MMF-a, potvrdio je Linić. Linić je naglasio i kako se ne boje rezanja rejtinga budući da imaju stabilnu Vladu te da su uspjeli smanjiti troškove zaposlenih u javnim službama. Linić je rekao i kako je jedini neuspjeh Vlade nepokretanje javnih investicija. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • moonshajn 08.08.2012.

    željkop: mislim politikom koju vode ovi danas ili oni juče , nama nama spasa.Nema što da podigne Hrvatsku iz blata.Naši političari su potpuno nesposobni,rade sve obrtno oname št bi trebali.Nametanje poreza još više ugrožava rast Hrvatske.Potpuno pogrešna porezna politika!! Ta tema je malo dugačka za komentare.

  • zg36 08.08.2012.

    Možeš eventualno poslat mmf sanaderu i ostatku ekipice iz hdz-a koji su pokrali sve što se da pokrast, ljudi nisu krivi što su ih lopovi pokrali Liniću, zapamti to jer će biti korisno za neko vrijeme

  • dahhmal 08.08.2012.

    Bravo intelektualci nabili ste narodu troškove da je na rubu egzistencije i sada kada uviđate koliko ste nesposobni hoćete zvati MMF da zaj*** hrvatski narod do kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare