To je to što me zanima!

Budi Nik Titanik i objavljuj karikature na Facebooku!

Više ne morate čekati cijeli dan kako bi vidjeli novu karikaturu Nika Titanika. Sada sami možete napraviti svoju i podijeliti je sa svojim prijateljima
Vidi originalni članak

Mnogi od vas jutro zasigurno započinju s karikaturom Nika Titanika. No sada više ne morate čekati novo izdanje 24sata kako bi se nasmijali. Nova Facebook aplikacija omogućuje vam da sami kreirate karikature s likovima poznatog karikaturiste Nika Titanika. Sve što trebate učiniti je odabrati podlogu za dijalog dvaju likova, povući njihove slike i napisati tekst. Karikaturu potom podijelite s prijateljima objavom na zidu vašeg Facebook profila. Aplikaciju za izradu možete pronaći OVDJE .
Na izboru su vam tri podloge: grad, cajke i nogometni teren, a likove birate iz kategorija news, show i sport. Svoje karikature možete podijeliti i s ostalim čitateljima 24sata. Pošaljite nam link karikature na e-mail adresu reporter@24sata.hr, a najbolje ćemo objaviti na našoj internetskoj stranici.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Trampy 13.12.2009.

    Aplikacija je vrlo dobra, a bila bi odlična da možemo vidjeti sve radove, a ne samo radove prijatelja. Trebala bi postojati mogućnost ocjenjivanja istih.

  • brangelina 06.12.2009.

    super vam je ova fora!!!!! već je na mom facebooku!!!!!

  • Samo_Ja_08 01.12.2009.

    Hebo vas fejsbuk

Komentiraj...
Vidi sve komentare