To je to što me zanima!

Milanović policiji: Traganje za pravdom je usamljenički posao

Broj ubojstva u zadnjih deset godina se prepolovio, a i 12 posto manje je poginulih na cestama, pohvalio se ministar Ranko Ostojić na proslavi Dana policije
Vidi originalni članak

Kako da sinu koji sada ima 15 godina i koji počinje izlaziti objasnim da je normalno da će mu u gotovo svakom kafiću u koji uđe na stol staviti alkohol? To je zakonom zabranjeno, a ipak je normalno. Generacije su odgajane da preziru zakon i to se mora promijeniti što je posao policije - rekao je premijer Milanović u subotu slaveći u zagrebačkom kinu Europa Dan sv. Mihovila, zaštitnika policije. Svim policajcima je poručio da budu mudri, ali usamljeni 'jer je traganje za pravdom' usamljenički posao. Ministar Ranko Ostojić pohvalio se statistikom koja mu 'ide na ruku'.

- Broj ubojstva u zadnjih deset godina se prepolovio, a i 12 posto manje je poginulih na cestama. No čeka nas teška budućnost. Pred nama su rezanja i štednja. Naše granice postaju i granice Europske Unije pa će na njima biti oko 6200 policajaca. Moramo raditi predano i opravdati trošak od 186.000 kuna godišnje po policajcu - rekao je Ostojić.

Policajki pozlilo

Tijekom proslave Dana policije u kinu Europa mlađoj je policajki pozlilo. Iz dvorane ju je iznio šef osiguranja Zorana Milanovića Goran Vuković Vuk. 


Idi na 24sata

Komentari 24

  • zdrawe 30.09.2012.

    usamljenicki posao?? pa ti i dalje zadivljujes svojim "mudrim"izjavama.. ili hoces reci ,poruciti policiji,, da su sami u tome poslu..da nikog ne zanimaju kriminalci i lopovi..?

  • Capafiori 30.09.2012.

    Nije ovo Milanovićeva poruka samo policiji, ovo je poruka svima nama i istina je da je traganje za pravdom usamljenički posao jer pojedinci (a u Hrvatskoj smo u odnosu na našu Vladu svi pojedinci) u Vladi provode ono što žele, a svi mi pojedinci nikako da se udružimo i da toj istoj Vladi pokažemo i dokažemo da nam želje nisu iste. Da, traganje za pravdom je usamljenički posao g. Milanoviću i nadam se da ćete se jednoga dana naći upravo u toj poziciji da shvatite kako se osjeća ostatak vašega naroda.

  • drug Tito_1 30.09.2012.

    nevjerojatno kako stalno nekom od policajaca pozli u zadnje vrijeme..

Komentiraj...
Vidi sve komentare