To je to što me zanima!

Budva u mraku: U 12 sati su čak triput ostali bez struje

Budva, koja broji oko 70.000 turista, sada opet ima struju, a posljednji put je bez nje ostala puna dva sata. Ugostitelji najavljuju da će tražiti odštetu od EPCG-a
Vidi originalni članak

Budva, poznato crnogorsko turističko odredište, muku muči sa strujom. U posljednjih 12 sati triput su ostali bez struje, a najgore je bilo sinoć kada su se zamračili kafići puni turista željnih noćnog provoda.

Budva, koja broji oko 70.000 turista, sada opet ima struju, a posljednji put je bez nje ostala puna dva sata. Ugostitelji najavljuju da će tražiti odštetu od Crnogorskog elektroprijenosnog sistema (EPCG-a).

Kako javljaju Vijesti.me, do prekida u napajanju strujom dolazi zbog preopterećenosti trafostanice "Markovići". IZ EPCG-a pak najavljuju nastavak radova kako bi spriječili sljedeći nestanak struje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • fabijus veliki 09.08.2013.

    oni jadni nemaju ništa!!! još malo pa će biti stalno u mraku

  • Sicma 09.08.2013.

    Crnogorci imaju jači turizam, ovo je kao pljuvanje po Budvi i plažama CG?? Turisti željni provoda..hahha! Tamo je provod dan i noć i bez struje sa strujom.

  • shit_happens_ 08.08.2013.

    eto ja sam sada u središtu zagreb dakle u dubravi bez vode i ovi luzeri ih holding se uopće ne javljaju na telefon jeb. ih tovar u gu..icu plačamo najskuplju vodu a jako dobro znamo zašto i ondai se ti luzeri ne javljaju na telefon eto bandiću jesi li ponosan

Komentiraj...
Vidi sve komentare