To je to što me zanima!

Bugarin oteo bus i tražio da mu dovedu ubojicu bebe

Dimitar Blažev (33) prijetio je aktivacijom bombe među prtljagom. Predao se u utorak popodne. Nitko od 37 putnika u autobusu nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Otmičar Dimitar Blažev (33), koji je tvrdio da ima bombu u autobusu u svojoj prtljagi i prijetio da će je aktivirati ako se ne ispune njegovi zahtjevi, predao se u utorak poslijepodne policiji. Vozača autobus marke Biomet sa 37 zarobljenih putnika prisilio je da se zaustavi na benzinskoj postaji blizu grada Loveča, 125 kilometara istočno od Sofije. Policija je tamo, kao i mediji, pregovarala s otmičarem, javlja bgnewsnet.com.
- Žao mi je što moram ovo raditi i spreman sam ispričati se putnicima - kazao je tad Blažev za bTV. Tvrdio je da nikog ne želi ozlijediti, već samo da mu dovedu muškarca koji je udario njegovu djevojku. Prije otprilike godinu dana muškarac za kojeg otmičar tvrdi da se zove Peter Genčev pregazio je njegovu djevojku, koja je bila u šestome mjesecu trudnoće. Blažev tvrdi da je nakon nesreće više puta dolazio u policiju, no da za uhićenje krivca nitko nije mario.
- Samo ga želim pogledati u oči - kazao je medijima očajni Blažev. Svim je putnicima dopustio da nazovu rodbinu. Nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dexter25 27.01.2009.

    - trebalo bi više ovakvih... Ali u hrvatskoj!! - Ljudi pucaju,očajni,bez nade....

  • da reknem 27.01.2009.

    klasičan primjer kao i u hrvatskoj. ne sankcioniraju opasne ljude na vrijeme pa ti isti onda rade probleme i to još većih razmjera. misleći pritom na ubojicu beba

  • Kicevski 27.01.2009.

    Stvarno mislim potez koji tamo može možda i upaliti.Ali isto koliko mi je krivo zbog njega,toliko mi je i žao jadnih putnika autobusa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare