To je to što me zanima!

Bujica nosila ceste i aute, sin i otac nestali, zaštitar poginuo

Italija: Mrtvo tijelo zaštitara Luigija Albertellija (56) pronađeno je u blizini njegovog auta kod Piacenze. Otac i sin nestali su dok su putovali lokalnom cestom
Vidi originalni članak

Jaka kiša prouzročila je u ponedjeljak vodene bujice na sjeveru Italije koje su ubile jednog čovjeka dok se otac i sin smatraju nestalima, piše Corriere della Sera. Mrtvo tijelo zaštitara Luigija Albertellija (56) pronađeno je u blizini njegovog auta kod Piacenze, gradu koji leži na rijeci Po. Otac i sin nestali su dok su putovali lokalnom cestom koja je nestala pod bujicom vode. Autocesta u blizini Cortine u regiji Veneto je zatvorena zbog odrona zemlje. Nevrijeme je napravilo štetu i u Genovi, javlja BBC. U Parmi je evakuirana škola. Mediji su objavili apokaliptične snimke na kojima se vidi kako bujica trga ceste, vide se i odroni zemlje te vozila koja su ostala u blatu i mulju. 

Jako nevrijeme pogodilo je i prije pet dana Italiju, točnije jug zemlje. I tada je u kratkom vremenu pala velika količina kiše, bujice su poplavile mnoge obalne gradove, a zabilježeni su i odroni. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jožek2 15.09.2015.

    Potpuno se slažem sa komentarom kako smo posijali tako i žanjemo, ali na žalost toga ima sve više i više i bit će , ljudi sami sebe uništavaju zbog novca.

  • CopyPaste 15.09.2015.

    Da je cesta ista valjala nebi se rastavila, to sto izvodjaci stede na svemu radi profita to je druga prica i ovdje bi trebali kazneno odgovarati za ubojstvo. A tocno se zna tko je bio izvodjac, odnosno ukoliko je stara cesta, tko je zaduzen za odrzavanje.

  • lionheart 14.09.2015.

    kako smo posijali,tako i zanjemo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare