To je to što me zanima!

Buknulo u kući na Kustošiji, vatra se proširila na druge kuće

Požar se proširio i na druge kuće. Na intervenciju su izašli vatrogasci iz Vatrogasne postrojbe Jankomir, a u pomoć je stigao i DVD Kustošija. Vlasnika u kući nije bilo...
Vidi originalni članak

Požar je buknuo na kući u Kustošiji u Sokolskoj ulici u Zagrebu oko 7 sati ujutro i proširio se na ostale kuće, potvrdili su nam iz Vatrogasne postrojbe Jankomir. 

Na intervenciju su izašli vatrogasci iz Vatrogasne postrojbe Jankomir, a pridružio se i DVD Kustošija.

POGLEDAJTE VIDEO: Gori kuća na Kustošiji, požar se proširio na druge kuće 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatrogasci su dobili dojavu da vlasnika nema kod kuće i da se požar proširio na druge kuće.

Na intervenciju su pozvani u pomoć i vatrogasci iz DVD Kustošije. Širenje požara je ubrzo zaustavljeno, a do 7.35 su ga dogašivali i provjeravali okolne objekte jer se radi o nizu kuća. 

Na mjesto događaja je došla i plinara i zaključila da plina ipak nema. 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 14.12.2020.

    "Postovani" novinaru... Molim Vas da prije piskaranja ovakvih nebuloza detaljno proucite izvore i informacije, jer je apsolutno netocan u svakom pogledu...Pozar se NIJE prosirio na druge kuce... U pitanju je samo JEDNA kuca (dakle drugA, a ne drugE) i to je samo cadja zahvatila dimnjak, ne i sami pozar...Vlasnici itekako JESU bili u kuci, na svu srecu zivi i zdravi izasli...Pozar NIJE dogasavan do 07:35 nego cak do 8:40...Izvor: Zivim preko puta.

  • Malaplava12345 13.12.2020.

    Dragi novinari,Prije nego napisete bilo kakav clanak, raspitajte se jako dobro o cemu se radi... Osobno poznajem covjeka koji zivi u toj kuci, na svu srecu u momentu pozara ga nije bilo u kuci, zato ne pisite gluposti dok dobro ne ispitate situaciju...

  • Seriously?! 13.12.2020.

    Dragi "novinaru", požar je izbio na kućnom broju 41. To nije napuštena kuća, tu netko i živi, ali srećom, u trenutku požara nije bilo nikoga. Ako se broje i policijska vozila, onda je bilo 9 vozila. Što se tiče vatrogasaca iz DVD-a Kustošija, samo trojica žive u toj ulici blizu te kuće. Došla su 2 vozila DVD-a s više od 3 vatrogasaca.Nemojte se brukati i omalovažavati vrijedne vatrogasce i ljude koji su pretrpili štetu i šok, provjerite informacije i svoje izvore (lokalne dežurne babe kakvih je jutros bilo tona dok se sve ovo događalo).

Komentiraj...
Vidi sve komentare