To je to što me zanima!

Vatrogasci obranili autokamp, požar na Čiovu su lokalizirali

Vatra je planula u blizini autokampa i nekoliko restorana, a vatrogasci su objekte obranili i oni ni u jednom trenutku nisu bili ugroženi. Požar je gasilo 65 vatrogasaca
Vidi originalni članak

Požar borove šume na južnoj strani otoka Čiova kod uvale Duga je buknuo oko 13.30 sati, a iza 15 sati su ga stavili pod kontrolu, a u 18 sati su ga lokalizirali. Prema prvim informacijama požar je bio većih razmjera. Opožarena je površina od 20 hektara. Vatra se zbog jakog vjetra brzo širila.  

Vatra je planula u blizini autokampa i nekoliko restorana, a vatrogasci su objekte obranili i oni ni u jednom trenutku nisu bili ugroženi. 

Na požarište su uputili dva kanadera i dva helikoptera. Kanaderi su poslijepodne napustili požarište dok su helikopteri ostali. Požar je gasilo i 65 vatrogasaca koji su na teren stigli s 18 vozila. 

Gori na području Rabe u općini Slano

Požarom su zahvaćeni borova šuma, trava i nisko raslinje. U gašenju sudjeluje Državna intervencijaska postrojba Dubrovnik i županijske vatrogasne snage sa ukupno 42 vatrogasca i 12 vozila. Požar su iz zraka gasila i dva kanadera, no oni su napustili požarište.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • PAX_1 15.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hrabro srce_1 15.08.2012.

    maradona...priča o ljenim dalmatincima je iracionalna kad nam u državi još jedniono prihode donosi turizam...

  • LokiXTX 15.08.2012.

    BREKING NEWS:PARTICELE NA PRODAJU!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare