To je to što me zanima!

Buktinja u Liverpoolu: Izgorjele stotine vozila, evakuirali ljude

Skoro svi automobili koji su bili u parkirališnoj zgradi su uništeni, a zbog požara koji su gasili satima, evakuirali su okolne zgrade. Vjeruje se da je požar krenuo s jednog auta koji se slučajno zapalio
Vidi originalni članak

Policajci su se u nedjelju u Liverpoolu borili protiv ogromnog požara u parkirališnoj zgradi koji je uništio stotine vozila i pokrenuo evakuaciju nekoliko okolnih zgrada.

Policija je objavila kako su uništeni svi automobili u garaži Kings Dock koja ima nekoliko katova i kapacitet za oko 1600 vozila. Vlasnicima vozila poručeno je da kontaktiraju svoje osiguravajuće kuće. 

Otkazano je međunarodno natjecanje konja koje se trebalo održati u Liverpool Echo Arena, zgradi pored parkirališta. Organizatori su objavili kako su svi konji i sudionici natjecanja na sigurnom. 

Lokalni vatrogasci su otkrili kako prvi znaci pokazuju da je požar nastao slučajno, izbijanjem vatre na jednom od automobila. 

Vatrogasci s opremom za disanje i dalje su se borili s vatrom gotovo šest sati nakon što je požar izbio. 

Liverpoolsko gradsko vijeće otvorilo je prihvatni centar za ljude koji zbog vatre ne mogu otići doma. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • POTPEC 01.01.2018.

    Čudno požar se slučajno desio na jednom autu. Aj da je to kod nas, svaka čast s obzirom na starost vozila, ali kod njih čisto sumnjam, iako je i to moguće s obzirom na kvalitetu novih auta.

  • domoljub029 01.01.2018.

    Splićani u Liverpoolu,,,ispravniji je naslov !

  • Cipelcug 01.01.2018.

    Slučajni požar, ne vjerujem. Reklo bi se nova varijanta terorističkih napada!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare