To je to što me zanima!

Buktinja u Osijeku: U požaru kuće izgorio krov i 5 prostorija

Vlasnik je uspio izaći na vrijeme iz kuće i nazvati vatrogasce. Srećom, brzo su stigli na teren i ugasili požar, a ozlijeđenih nema. Izgorjelo je pet prostorija, drvarnica i krovište
Vidi originalni članak

U požaru kuće u Osijeku jutros je izgorjelo pet prostorija, drvarnica, a oštećeno je i krovište, objavili su osječki vatrogasci.

Kako su nam potvrdili, požar je krenuo s krova u 5.14 sati, a na teren su poslali dva vatrogasna vozila s devet vatrogasaca. Požar su u kratkom vremenu lokalizirali te su zatražili pomoć dodatnih snaga iz DVD-a osijek koji je radio na raščišćavanju i dogašivanju. 

Vatrogasci su izvan kuće u vrijeme požara pronašli i vlasnika kuće. 

- Počelo je gorjeti oko 5 ujutro, ja sam samo u prolazu vidio da je on izvan kuće i da vjerojatno zove vatrogasce - rekao nam je susjed ujutro te dodao da se i dalje dimilo oko kuće.

Vlasnika kuće zatekli smo izvan kuće i ozlijeđenih nije bilo, javljaju nam iz policijske postaje u Osijeku. Uzroci požara biti će utvrđeni očevidom naknadno.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • BRestart koalicija 07.01.2020.

    Katarina imena sela i gradova pa tako i Osijeka se pišu velikim početnim slovom!

  • EmilCandor 07.01.2020.

    Prošle godine sam na kući u Slavoniji, zidao novi dimnjak, pri zamjeni krova. Zatvarajte vrata na tavanskom dijelu dimnjaka. Možda niste znali da su česta samozapaljenja čađi u dimnjaku, za koja nikad ne saznate, ako ih osobno ne vidite. Kupite četke i čistite dimnjake sami jer dimnjačara više nema.

  • kmarus 07.01.2020.

    Gdje je to ? U kojoj ulici u Osijeku ? Ovo kao da je u Tunguziji . Koliko je bitna informacija da se nitko nije potrudio reći barem o kojem se dijelu grada radi ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare