To je to što me zanima!

Buktinja u Vukovaru: 'Dim se proširio kroz cijelo naše naselje'

Vatrogasci su nam kratko potvrdili da su na terenu i da je gašenje u tijeku. Kako neslužbeno doznajemo, zapalili su se drveni pragovi. Više informacija znat će se nakon očevida.
Vidi originalni članak

Vatra je toliko velika da se dim proteže kroz cijelo naselje. Vatra je iznenada buknula. Vrućina je velika, a tome pridonosi i visoka temperatura, ispričao nam je čitatelj koji je poslao fotografije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Požar je buknuo uz Željezničku prugu u Borovu naselju u Vukovaru nešto prije 15 sati. Drugi nam je čitatelj kazao da su se obližnji stanari skupili te da su svi zabrinuti. 

Vatrogasci su nam kratko potvrdili da su na terenu i da je gašenje u tijeku. Kako neslužbeno doznajemo, zapalili su se drveni pragovi te nema ozlijeđenih. 

Više informacija znat će se nakon očevida. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jo2hn8ny 02.08.2020.

    E sada očekujem (što je zbilja iluzorno s obzirom tko nam čuva Vukovar) brzu kriminalističku istragu, te kažnjavanje počinioca ili više njih. Hvala.

  • Noris 02.08.2020.

    Zapalili se ? Samozapaljenje pragova...je normalna pojava...valjda.

  • tumulus atrovalis 02.08.2020.

    Treba podmetnut požar i sa druge strane,jer i tamo ima pragova koji stoje već godinama. Da se napravi nešto korisno,a ujedno smanje i troškovi uklanjanja istih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare