To je to što me zanima!

Buktinja u Zagrebu: Zapalio skupi Audi i nestao u mraku

Nepoznati maskirani muškarac došuljao se u srijedu navečer do Audija A6. Potpalio je stražnji i prednji kraj auta i pobjegao. Vatra je odmah zahvatila cijeli automobil
Vidi originalni članak

Nepoznati muškarac došuljao se maskiran u srijedu oko 20 sati do Audija A6, parkiranog u Kameničkoj ulici u Zagrebu. Pošto je padala kiša i snijeg, potpalio je prednji i stražnji kraj auta u vlasništvu D. D. (37) i pobjegao. Požar se odmah proširio na cijeli Audi i počeo se širiti na susjednu kuću.

Ljudi su odmah istrčali na ulicu i pozvali vatrogasce koji su ugasili požar. Na susjednoj kući je od visoke temperature puklo staklo, a srećom u paleži nitko nije ozlijeđen. Očevid je potvrdio da je požar podmetnut i policajci intenzivno traže počinitelja. 

Štetu, prema neslužbenim rezultatima, procjenjuju na 60.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • El Tractor 15.02.2015.

    Podmetnut požar, sigurno neka poštenjačina.

  • kamba 08.02.2015.

    Samo audi bmw mercedes gore ....nisu to auti ko sta su bili nekad pz jugo stojka oni su gorili i po danu ovi samo preko noci.....ma to su cudesa

  • ajetodoo 06.02.2015.

    Kakvo je to bilo šuljanje kad se zna da se došuljao maskiran,onda slijedi opis postupka paljenja i bijeg?Znači, netko je sve gledao, a nije ni mrdnuo k......m.Možda i nije pobjegao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare