To je to što me zanima!

Bulj: Mesićev Ured suvišno je opterećenje za proračun države

Miro Bulj pozdravio je odluku Ustavnog suda o uredu bivšeg predsjednika Stjepana Mesića poručivši kako je ona potvrda stava kako je taj Ured suvišno opterećenje za proračun
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj pozdravio je u utorak odluku Ustavnog suda o uredu bivšeg hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića poručivši kako je ona potvrda stava njegove stranke ali i njega osobno kako je taj Ured suvišno opterećenje za državni proračun.

„Drago mi je da je Ustavni sud potvrdio besmislenost neproduktivnog potrošača državnog novca u obliku Ureda bivšeg predsjednika, a protiv koje sam ja među prvima dignuo glas. Institucija predsjednika Republike po prestanku obnašanju dužnosti nije ustavna kategorija, nego mašina koja je u pet godina progutala 3,9 milijuna kuna, a nikakve rezultate nije dala", poručio je Bulj u priopćenju.

Stjepan Mesić se, tvrdi taj 'mostovac', ne bori za svoja prava, nego za neutemeljene povlastice, a to prekriva "nekom teorijom zavjere gdje njega napadaju povijesni revizionisti, fašisti i ostali duhovi prošlosti. Ako netko živi u prošlosti to je bivši predsjednik, koji misli da još uvijek može dobivati milijune i dijeliti ih kojekakvim savjetnicima, a sve samo na temelju stare slave", zaključio je Bulj.

Bivši predsjednik Ivo Josipović nikada, kaže, nije zatražio takve povlastice, što dodatno ide u prilog tvrdnji da bi novac ušteđen ukidanjem Ureda mogao biti efektivnije uložen.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • liliana 21.12.2016.

    Mesiću,uživaj u visokoj mirovini i putuj,pusti ured.

  • TONI 1_1 21.12.2016.

    Neka se bar nesto pocelo dogadjati u korist osiromasenog naroda,Skidati parazite sa drzavnih jasala,oduzimati opljackano,nikakva primanja po zavrsetku saborskog mandata, svi radnici ne primaju plate ni kad rade a kamoli kad ostanu bez posla.Dok god se ne oduzme opljackano od Sanadera,Vidosevica,Mercel i drugih ja osobno ne vjerujem u boljitak za obicne gradjane RH.

  • bonovox 21.12.2016.

    s druge strane, u redu je da Ankica Tudman i Ðurda Šušak imaju doživotna prava i privilegije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare