To je to što me zanima!

Bulj prijetio nožem: Ovo ti je zadnja šetnja gradom

Pavao Bulj (51) iz Suhača kraj Sinja priveden je u nedjelju popodne splitskom istražnom sucu zbog prijetnji koje je u dva navrata uputio Slobodanu B.
Vidi originalni članak

Pavao Bulj (51) iz Suhača kraj Sinja priveden je u nedjelju popodne splitskom istražnom sucu zbog prijetnji koje je u dva navrata uputio Slobodanu B. (47) iz Sinja. Bulj se u petak navečer oko 22 sata susreo sa Slobodanom u Sinju te mu mašući nožem iznad glave rekao: "Ovo ti je zadnja šetnja kroz grad, ne znaš ti tko su braća Bulj!" Sličnu prijetnju ponovio je i u nedjelju ujutro, a nakon što je Sinjanin prijavio Bulja policiji, pronašli su ga i oduzeli mu nož.
Prije šest godina  Pavle Bulj bio je osumnjičen za ubojstvo i silovanje Anđele Bešlić (17) iz Sinja.  Županijski sud u Splitu u dva navrata oslobodio je ga je od optužbi.
Početkom ove godine priveden je zbog krađe novčanika.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • cigo 11.11.2008.

    Odmah mu se treba pricapariti i to nedokazano ubojstvo jer se vidi da je netko tko je spreman ubiti. Da je nakon tog ubojstva zivio povuceno i pristojno, onda bi jos i bilo manje vjerojatno da je on krivac. No, ovako,...mahanje nozem i to jos s takvom facom,...

  • josica 10.11.2008.

    Zašto ne objavite moj tekst u cjelosti? Sve živo u obitelji što ti je pokretno nabijem na... . Javi mi se da se nađemo u četiri oka ,da se igramo \"lopova i policajaca\"

  • bestar 10.11.2008.

    Dobro je glavno da su mu oduzeli nož,valjda neće naći drugi

Komentiraj...
Vidi sve komentare