To je to što me zanima!

Bungee noćna mora: Pao u vodu brzinom od 130 km/h

Britancu Rishiju Baveji na Tajlandu je puklo uže tijekom skoka. Prsima je udario u vodu, izgubio je slezenu i ozlijedio jetru. U bolnici je bio 30 dana
Vidi originalni članak

Britanac Rishi Baveja iz Wakefielda platio je 400 kuna skok u Bungee centru u tajlandskom Kathuu. Dizalica ga je odvela na platformu visoku preko 50 metara. Stavili su mu pojas oko nogu i pričvrstili uže na njega. Međutim, umjesto da se uže zategne, pojas se otpustio i Rishi je strmoglavo pao u lagunu. Na njegovu sreću, udario je prsima i izbjegao katastrofalne ozljede glave. Ipak, izgubio je slezenu, ozlijedio jetru, kolabirala su mu pluća. Proveo je mjesec dana u bolnici u Bangkoku prije nego se vratio kući.
- Liječnici nisu mogli vjerovati da sam preživio. Imao sam sreće! Da sam udario glavom, ili bih imao teško oštećenje mozga ili bi bio mrtav - rekao je ovisnik o adrenalinu. Rishi ne zna kako se pojas otpustio. Neće ih tužiti jer sumnja da bi dobio parnicu.
- Znao sam da će skok biti stravičan, ali nisam znao da će biti opasan. Nisam trebao skočiti. Da barem nisam - rekao je.
Web stranica centra i dalje tvrdi kako su 100 posto sigurni. Ipak, neustrašivi Rishi skočit će padobranom čim se oporavi.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Najljepša1 13.10.2009.

    BlackdoG - vjerovatno si više puta skakao nego e sexao - zato ti je bolje ...

  • the.king 06.10.2009.

    Tko u Tajlandu provjerava kvalitetu.

  • Scully_fiume 05.10.2009.

    pa ti idi na to sranje

Komentiraj...
Vidi sve komentare