To je to što me zanima!

Burna sjednica: 'Kalmeta je na nebu, a vi ste dolje u blatu...'

Kako se i očekivalo, zadnja ovogodišnja sjednica zadarskoga Gradskog vijeća bila je prilično burna. Zbog prepucavanja vladajućih i oporbe, nakratko je bila i prekinuta
Vidi originalni članak

Kako se i očekivalo, zadnja ovogodišnja sjednica zadarskoga Gradskog vijeća bila je prilično burna. Zbog prepucavanja vladajućih i oporbe, nakratko je bila i prekinuta. Sve je počelo pitanjem vijećnika Akcije mladih Marka Pupića Bakrača koji je pitao gradonačelnika Božidara Kalmetu, tko je, zašto i za čiji račun postavio Zdravka Livakovića na mjesto vanjskog suradnika u NK Zadar, kojemu je grad većinski vlasnik.

-  NK Zadar dobio je novog vanjskog suradnika koji tamo vedri i oblači. To je glavom i bradom Zdravko Livaković. Budući da je većinski dioničar NK Zadra Grad Zadar zanima me kako to da taj višestruki optuženik za teška kaznena djela , pljačke i pronevjere komesari u NK Zadru, pitao je Pupić Bakrač.

Gradonačelnik mu je odgovorio kako on o tome ne zna ništa, nazvavši Pupićeve tvrdnje ćakulama.

– NK Zadar ima svoju upravu i Nadzorni odbor, te se s dionicama u vlasništvu grada ništa ne može učiniti bez znanja i odobrenja Gradskog vijeća. Sve ostalo su ćakule, gluposti i zlonamjerne insinuacije, odgovorio je Kalmeta.

Pupić-Bakrač mu je na to odgovorio kako svatko odabire svoj put, pa tako i zadarski gradonačelnik. Umjesto Kalmete upitao je one koji ga podržavaju, zašto to čine.

– Dobro razmislite još jedanput,  jer izreka kaže kako najmračnija mjesta u paklu očekuju one koji su ostali neopredijeljeni u trenucima moralne krize, rekao je Pupić Bakrač, upitavši predsjednika Gradskoga vijeća Živka Kolegu što je on izabrao.

Kolega mu nije ostao dužan nego mu je dodijelio opomenu.

- Nećete vi mene prozivati što sam ja izabrao. Sigurno da između vas i Kalmete, Kalmeta je na nebu, a vi ste doli u blatu, ako ćemo tako govoriti, poručio mu je Kolega i poslao ga s govornice u vijećničke klupe.

Kratko nakon toga sjednica je prekinuta na zahtjev vijećnika SDP-a. To se dogodilo nakon istupa nezavisnog Rena Sinovčića koji je za razna nedjela optužio vijećnike Antu Rubešu i Marka Pupića Bakrača iz Akcije Mladih, te SDP-ovca Antuna Novoselovića.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • lokal patriota 20.12.2016.

    Ovi što su u blatu misle da su u ljekovito blatu, pa su zahvalni Kalmeti.

  • detektor istine 20.12.2016.

    Zadar je zapravo prvi naš grad u kojem je kradeze ostvario svoj vjekovni san , doveo je do kraja svoj "projekt", apsolutna vlast , apsolutna pljačka, apsolutna podrška "ovaca" , apsolutna zaštita od progona "pravne države". Pričekajmo malo pa ćemo i mi ostali doživjeti to , cijela će Hrvatska uskoro biti , što , pa Zadar , naravno .

  • japanokinez 20.12.2016.

    Ovaj Zadar je leglo kriminalaca u samom vrhu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare