To je to što me zanima!

Bus krenuo, a kolica s djetetom virila van: Otac napao vozača

Policija je potvrdila da je privela muškarca (28). Dobio je prijavu zbog drskog ponašanja. 'Dok god se ne desi ono najgore, naši zakoni ne pomažu', napisala je ogorčena majka
Vidi originalni članak

Vozač (52) ZET-ovog autobusa na liniji 123 (Črnomerec - Podsusedsko Dolje) lakše je ozlijeđen u incidentu u nedjelju kada ga je fizički napao jedan muškarac (28), potvrdila je zagrebačka policija.

O incidentu se oglasila na Facebooku jedna mlada majka. 

– Ulazimo s djetetom u kolicima u autobus, samo prednji dio kolica unijeli smo u bus, a vozač zatvara vrata i kreće! Vozio se desetak metara dok su kolica s našim djetetom napola virila iz busa. Kada je stao, vozač je još krenuo na nas. Policija kaže da ništa ne može jer dijete nije ozlijeđeno – napisala je majka.

Dodala je kako je ZET-ov vozač krenuo prema njoj i suprugu te ih još psovao. Uslijedio je obračun u kojem je, kako je navela, njezin suprug u samoobrani ozlijeio vozača.

– Suprug je priveden i dobit će prekršajnu prijavu – napisala je te zaključila:  'Dok god se ne desi ono najgore, naši zakoni ne pomažu'.

Policija je potvrdila da je privela muškarca (28). Dobio je prijavu zbog drskog ponašanja, a o kazni će odlučiti sudac za prekršaje.

Kako doznajemo, vozaču busa u incidentu ipak nije slomljen nos. Incident su osudili i u ZET-u.

- Neugodno nas je iznenadila informacija o ovom neželjenom događaju. Zagrebački električni tramvaj najoštrije osuđuje sve oblike ponašanja koji izlaze iz okvira elementarne kulture i prihvatljivih oblika komunikacije. Međutim, nismo u mogućnosti detaljnije komentirati događaj, jer je u tijeku utvrđivanje okolnosti i postupanje od strane policije, odnosno nadležnih institucija - napisali su u ZET-u.

Idi na 24sata

Komentari 183

  • geomax 15.05.2018.

    Koje huskacko novinarstvo. Ne pada im na pamet cuti I drugu stranu nego se odmah stavljaju na stranu ovih, očito divljih I neodgovornih roditelja. Ulazak putnika je iskljucivo na prva vrata, a ovi ulaze sa kolicima na zadnja I kada ih vozac na to upozori, oni ga divljacki napadnu. Eto, vjerujem da je ovo puno blize istini.

  • 15.05.2018.

    Okle ćemo trpjeti teror kamenjara????????

  • 15.05.2018.

    Čemu služe autobusi....po nekoj logici za prijevoz putnika....ali očito kamenjari to nikako da skuže.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare