To je to što me zanima!

Bus produžio zabranjenim smjerom i udario u Twingo

Vatrogasci su rezali lim kako bi izvukli krvavu suvozačicu iz auta, kaže M.B. koji je fotografirao nesreću u utorak u 10 sati kraj kazalištaTrešnja
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u Zagrebu u utorak oko 10 sati, autobus je na skretanju za Selsku ulicu, u blizini kazališta Trešnja, udario u Renault Twingo te ga odbacio na zelenu površinu.
- Šetao sam psa i našao se na mjestu događaja. Autobus je produžio ravno iako je je smio samo lijevo ili desno. Sudario se s automobilom marke Renault Twingo. Vozaču Renaulta nije bilo ništa, ali je suvozačica bila ozlijeđena. Hitna ju je krvavu prevezla u bolnicu - rekao nam je M.B. (52) iz Zagreba, autor fotografija.
Zagrebački vatrogasci poslali su jedno vozilo sa šest vatrogasaca te su rezali lim kako bi izvukli suvozačicu iz auta.
- M.J. (47), upravljajući autobusom nije poštivao propise te je na raskrižju sa Selskom ulicom produžio ravno i udario Renault Twingo kojeg je vozio K.Z. (64). Suvozačica iz Twinga, K.Z. (59) je lakše ozlijeđena te su je vozilom Hitne pomoći prevezli u bolnicu - rekli su nam iz Policijske uprave zagrebačke.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mousezg 05.05.2009.

    jutors su ti autobusi bili kod ruđera, vozili klince na razgledavanje, tko ih je vidio gore, mogao je vidjeti svu raskoš njihovog vozačkog umječa.... u 2 sekunde zablokirali cjelu bijeničku, i pola mirogojske..... a klince su vozili.....

  • Zeljk0 05.05.2009.

    detalj nesreće? proletio vrabac i vozač autobusa da ga izbjegne je produžio ravno.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare