To je to što me zanima!

Bush ima 90 godina: Skočio je padobranom i otišao na večeru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prvi put George Bush je padobranom skočio davne 1944. godine tijekom Drugog svjetskog rata kada je njegov zrakoplov pogođen iznad otoka u Pacifiku
Vidi originalni članak

Bivši američki predsjednik George H.W. Bush uspješno je u četvrtak u Maineu obavio skok s padobranom na svoj 90. rođendan. To mu je bio osmi skok padobranom u životu. Njegov skok budno su pratili sin i također bivši američki predsjednik George W Bush, unuka Jenna Bush Hager, supruga Barbara, snaha Laura te praunučica Mila.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi put Bush je padobranom skočio davne 1944. godine tijekom Drugog svjetskog rata kada je njegov zrakoplov pogođen iznad otoka u Pacifiku. Nakon skoka priređena je privatna večera na koju je pozvano oko 200 ljudi. George H.W. Bush bio je 41. američki predsjednik, a trenutno je peti na listi najdugovječnijih američkih predsjednika. Prema trenutnoj listi najdulje je živio Gerald Ford koji je umro u 94. godini, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Mustafa Aga 14.06.2014.

    Neka slobodno skoci jos jednom...Jer za ono sto su on i njegova bratija politicari pocinili razno razne mizerluke po ovoj planeti...Njima su verovatno vrata Raja zatvorena...Sudnjega Dana platice za sve suze i krv prolivene zbog njihovih akcija, " sirenja demokracije."..

  • marijaterezija2 14.06.2014.

    Eto učim povijest od 24 sata drugi svjetski rat je bio 1994. moram to zapamtiti...

  • kikiCK 14.06.2014.

    Gerorge Buš -Nebum

Komentiraj...
Vidi sve komentare