To je to što me zanima!

Butković o gužvi zbog radova: "To se sigurno neće ponoviti!"

Premijer Tihomir Orešković tražio je od ministra prometa Olega Butkovića da ga izvijesti o situaciji s radovima na sanaciji šahtova na autocesti A1 zbog čega su u ponedjeljak bile gužve
Vidi originalni članak

Premijer Tihomir Orešković na današnjoj sjednici Vlade tražio je od ministra prometa Olega Butkovića da ga izvijesti o situaciji s radovima na sanaciji šahtova na autocesti A1 zbog kojih je na Uskrsni ponedjeljak nastala kilometarska kolona pri povratku s juga na kontinent.

POGLEDAJTE VIDEO: Putnici bili bijesni jer su vozili u koloni, a radova nije bilo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ministar Butković pojasnio je kako je kontaktirao Upravu HAC-a te da je saznao da su radovi na šahtovima uredno prijavljeni u srijedu, što je, kako je rekao, s tehničkog aspekta bilo u redu.

- Mene je zanimalo jesu li postojale alternativne mogućnosti da ne dođe do gužvi. Dobit ću odgovor do petka. Ja sam se u utorak ispričao građanima. To se sigurno više neće ponoviti - kazao je Butković.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • SonjaRadman Livaja 31.03.2016.

    Mlad i ne iskusan,vidi se da čovjek za blagdane ne putuje.Kada počne putovat sigurno se to neće ponoviti.Koje glupo obrazložemje.

  • kosmopolit 30.03.2016.

    Dva puta sam USKOK-u slao snimke (imam ih i danas) fiktivnih radova na toj dionici gdje se samo ograniči promet da bi se fiktivno prkazali troškovi radova na cestama a u svari nema niti jednoj jedinog radnika niti stroja po 10-20 dana. Sve je to Kalmetina posla sa svojim bivšim suradnicima koji su nastavili staru praksu farbanja tunela, sanaciju šahti i slične gluposti a to sitnozuba stoka redovito plača.

  • Sunce1_1 30.03.2016.

    Mislim da je bez veze uvijek kriviti ministra. On je jos jedan od najboljih, ali svemoguc nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare