To je to što me zanima!

Butković objavio video i poručio Milanoviću: Zorane, doma sam. Odabrao sam ti ovaj isječak

Za razliku od tebe, ja sam doma s obitelji i gledam Dva i pol muškarca. Specijalno za tebe sam odabrao jedan isječak. Slobodno ga pokaži i svom rođaku, poručio je Butković na Facebooku
Vidi originalni članak

Nakon što je predsjednik Zoran Milanović u nedjelju u Opatiji napao ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, ministar se ponovo oglasio na Facebooku. 

"Zorane, čujem da si me opet napadao iz Opatije. Umjesto da uživaš u moru i suncu, ti opet vrijeđaš i prijetiš. Za razliku od tebe, ja sam doma s obitelji i gledam Dva i pol muškarca. Specijalno za tebe sam odabrao jedan isječak. Slobodno ga pokaži i svom rođaku. Oleg", napisao je Butković. 

Milanović je podsjetimo, u Opatiji rekao:

"Butković, Plenković, Obuljen, Božinović su ljudi koji su, prvo na Vladi, digli ruku za Turudića. Tko god je digao ruku za Turudića, tko god je dopustio da se ta perverzija i travestija pretvori skoro u stvarnost je neprijatelj Hrvatske. A jedan od glasnijih među njima je Butković, kojeg ste spomenuli, koji, uz to što je krao i varao zajedno s Josipom Rimac, je i digao ruku za Turudića. Po meni, po većini nas u Hrvatskoj - a to govorim s punom sviješću i odgovornošću - možda će netko reći da uzurpiram, ali reći ću - velika većina nas -  tako nešto normalan i odgovoran čovjek ne bi mogao napraviti". 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Tone 16.04.2024.

    Obzirom da je kod nas obično važno tko je rekao a ne što je rekao, da šuti poruka bi bila vrjednija !!!

  • Sasadm 15.04.2024.

    Iz ovog komenrara se vidi da nam debili vode drzavu .kvocijent inteligencije ko broj djecjih cipela ,

  • Luna777 15.04.2024.

    Mali kepec, dosadio si već!

Komentiraj...
Vidi sve komentare