To je to što me zanima!

Butković poručio predsjedniku Milanoviću: Jučer si razotkriven kao najobičniji lažljivac!

Već nekoliko dana traju medijska prepucavanja između predsjednika Milanovića i ministra Butkovića, a ne nazire im se kraja. Tako se Butković opet oglasio na Facebooku
Vidi originalni članak

Dobro jutro Zorane, u nedjelju si nam pokvario obiteljski ručak najavljujući moje hapšenje jer sam navodno izgradio lukobran u Povilama, gdje moj otac ima restoran. Zahvaljujući županu Zlatku Komadini, članu tvoje stranke, jučer si razotkriven kao najobičniji lažljivac. Je li te bar malo sram? P.S. Još čekam tvoje odgovore na moja dva pitanja. Kad budeš konačno odlučio odgovoriti, vodi računa da su u laži kratke noge, poručio je na Facebooku ministar Oleg Butković predsjedniku Zoranu Milanoviću.

Butković je tako u subotu pozvao Milanovića da odgovori na dva pitanja:

1. Je li trgovanje utjecajem ako predsjednik Republike, u konkretnom slučaju ti Zorane Milanoviću, osobno traži od državnih i privatnih banaka da otvore račun njegovom rođaku koji je pod sankcijama zbog povezanosti s ruskim kapitalom?

2. Što si dobio kao protučinidbu za taj angažman?

 

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • lana2311 10.04.2024.

    Kako hebe Butko 'slucajnog'.., ni bijelo vise ne pomaze, hahahaha

  • 𝗙𝗿𝗮 𝗣𝗲𝘁𝗮𝗿 10.04.2024.

    Teatar apsurda.

  • pravica za sve 10.04.2024.

    "Što si dobio kao protučinidbu za taj angažman?" pita Oleg Milanovića. Zar itko vjeruje da bi intelektualno ograničen Oleg sastavio takvo pitanje? Pa on je na televiziji jedva izgovorio intelektualno iz 2. pokušaja. A ja sada pitam Plenkija: "Što dobivaš kao protučinidbu jer štitiš svoje lopove"???

Komentiraj...
Vidi sve komentare