To je to što me zanima!

Bye-bye, Koli: Uz himnu Josipe Lisac i koktel party dolazi Zoki

Ona se veseli novom uredu, iz kojeg će, najavljuje, promovirati Hrvatsku, imat će tajnicu, jednog tjelohranitelja i vozača. Ne usudi se, kaže, voziti sama, nije od 2011. godine
Vidi originalni članak

Sutra u podne Zoran Milanović useljava se na Pantovčak i preuzima vođenje države. Kolinda Grabar Kitarović pozdravlja se s petogodišnjim mandatom prve predsjednice hrvatskih građana u povijesti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najavljuje da će povijest najbolje pokazati sve dobro što je za državu učinila. Inauguracija će biti mnogo skromnija od dosadašnjih, sa samo četrdesetak gostiju - osim najuže Milanovićeve obitelji, ondje će biti predsjednici i potpredsjednici Vlade i Sabora, vojske, neće biti pompe niti spektakla. Himnu će otpjevati Josipa Lisac, slijedi još jedna glazbena točka pa Milanovićeva prisega.

Zatim “red” govorancije, kratki koktel i, naposljetku - primopredaja državničke dužnosti. Zoran Milanović će, kako i dolikuje, bivšu predsjednicu ispratiti s njenog radnog mjesta u svijetlu budućnost.

Ona se veseli novom uredu, iz kojeg će, najavljuje, promovirati Hrvatsku, imat će tajnicu, jednog tjelohranitelja i vozača. Ne usudi se, kaže, voziti sama, nije od 2011. godine.

Idi na 24sata

Komentari 512

  • Selo_malo 18.02.2020.

    Zapravo, sve je bilo ok međutim, uz svo poštovanje prema gđi. Josipi Lisac, ali netko ju je na generalnoj probi himne trebao upozoriti da izvedba himne podliježe pravilima i da nije primjereno izvoditi je kao npr. rock operu Gubec Beg. Iskreno, trebalo mi je vremena da prepoznam o čemu to ona pjeva!!!! Primjereno za neki jazz club u New Orleansu, a nikako za čin inauguracije novoizabranog predsjednika republike. Totalni debakl!

  • stremiti 18.02.2020.

    himna me razočarala

  • brocker 18.02.2020.

    podhitno treba ukinuti pravo na ured za bivše,zdrava je mlada ,pametna,neka pošteno zaradi svoju plaću,a ne na teret poreznih obveznika.ako hoće imati ured neka si ga unajmi,kao i sav pošten svijet,uostalom u zagrebu ima dosta zapuštenih poslovnih prostora,neka joj da Bandić

Komentiraj...
Vidi sve komentare