To je to što me zanima!

C. Gora evakuirala iz Prištine tri zaražena hrvatska vojnika

Svi su dobrog i stabilnog zdravstvenog stanja, a liječenje će nastaviti u svojim državama, navodi se u priopćenju crnogorskog ministarstva obrane
Vidi originalni članak

Crnogorsko ministarstvo obrane priopćilo je da je Vojska Crne Gore evakuirala u subotu iz Prištine tri hrvatska vojnika i jednog službenika crnogorskog ministarstva obrane, koji su bili stacionirani u misiji KFOR-a na Kosovu, nakon što je testiranjem utvrđeno da su pozitivni na koronavirus. 

"Svi su dobrog i stabilnog zdravstvenog stanja, a liječenje će nastaviti u svojim državama", navodi se u priopćenju crnogorskog ministarstva obrane, u kojem je također navedeno da će hrvatski vojnici u subotu biti prevezeni helikopterom crnogorskog zrakoplovstva do Splita.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatski vojnici u Afganistanu: 'Sretan Uskrs i ostanite doma'

Priopćili su i da ova akcija predstavlja još jedan dokaz da je Crna Gora posvećen i pouzdan partner svim saveznicima, te „da je uvijek uz svoje i vojnike partnerskih zemalja, pa će tako biti i kada god se za tim ukaže prilika".

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jo2hn8ny 26.04.2020.

    Osobno ne vidim u čemu je problem? Ovo samo govori o stanju na Kosovu i njihovih medicinskih timova u borbi protiv ove "pošasti".

  • JureFra 25.04.2020.

    Da i 1991 godine je bila pouzdan partner.,ali svog drugog oka u glavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare