To je to što me zanima!

Crna Gora: Zbog ubojstva i komadanja trupla uhitili braću

Sumnja se da je N.S. (29) ubio muškarca znanog kao Rosi Bugarin nakon svađe, a brat G.S. (28) pomogao mu je raskomadati tijelo i spaliti ga na brdu iznad Budve
Vidi originalni članak

Crnogorska policija uhitila je braću N.S.(29) i G.S. (28) iz Kraljeva zbog sumnje da su ubili muškarca poznatog po nadimku Rosi Bugarin te raskomadali njegovo tijelo i spalili ga na brdu iznad Budve. Muškarci su navodno priznali zločin no još uvijek se ne zna gdje su bacili glavu i šake žrtve. Policija je u petak prvo uhitila N.S. za kojeg sumnjaju da je ubio Bugarina, a brata G.S. sumnjiče da mu je pomogao raskomadati tijelo. Policija je za crnogorske Vijesti rekla da su braća poznavala žrtvu te da su ju ubili nakon svađe. Oba brata su od ranije poznata policiji zbog krađa i zlouporabe droga. 

Obezglavljeni muški leš su u četvrtak oko 19 sati pronašli vatrogasci. Zločin je otkriven nakon što je netko od građana dojavio vatrogascima da nešto gori u šumi na brdu Topoliš, nedaleko diska. Nakon što su ugasili vatru, ugledali su tijelo preko kojeg su bile prebačene nagorjele ruke i noge. Policajci su za crnogorske Vijesti rekli da se vidi kako je ubojica kirurški precizno odsjekao dijelove tijela. Ruke je odsijekao u ramenu, a noge u kukovima. Iako su pregledali šumu uz pomoć kolega iz Podgorice, nisu našli tragove krvi, glavu i šake žrtve. Istražitelji su odmah zaključili da je muškarac ubijen i raskomadan negdje drugdje, da je truplo zaleđeno te naknadno preneseno na brdo i zapaljeno. 

Sličan zločin kao i na Jarunu

Prošle godine i zagrebački policajci su u Jarunu pronašli masakrirano truplo. Udovi su mu također bili kirurški odstranjeni. DNK analizom su ustvrdili da je riječ o Srbinu Cvetku Simiću kojeg je evidentiranog u bazi podataka imala srpska policija. Njegovu glavu do sada nisu pronašli. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Kokolo_1 25.03.2011.

    To me jako beje kaj se krimići rokaj

  • cume22 25.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • snaša s mudima 25.03.2011.

    PODRŽIMO ŠTRAJK NOVINARA VEČERNJEG LISTA !

Komentiraj...
Vidi sve komentare