To je to što me zanima!

Čačić: Čehoka bi zamijenio s četnikom 1991. godine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na predizbornom skupu u Varaždinu predsjednik HNS-a Radimir Čačić oštro je vrijeđao i optuživao varaždinskoga gradonačelnika Ivana Čehoka
Vidi originalni članak

Na predizbornom skupu u Varaždinu predsjednik HNS-a Radimir Čačić vrijeđao je varaždinskoga gradonačelnika Ivana Čehoka.
- Puno sam napravio za Varaždin 1991. No nisam tada vidio Čehoka okolo. A da sam ga i vidio, sigurno bih ga zamijenio s četnikom - komentirao je Čačić dok je spominjao oslobađanje Varaždina i protjerivanje JNA iz grada. Nazvao je Čehoka i sramotom grada te ga optužio da, suprotno volji većine Varaždinaca, svojim glasom održava na životu Vladu premijera Ive Sanadera.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lepicane 14.05.2009.

    kak i na svakim izborima, moramo glasati za manje zlo.u ovom slučaju mi se Čehok čini ipak manje zlo.

  • gogo1000 14.05.2009.

    G.Čehok mi je bio simpatična osoba i čovjek od rijeći sve dotle dok se na državnoj razini nisu prodali HDZ-u, moj glas nikada više neće dobiti!!!

  • rale222 14.05.2009.

    nije čačić cvijeće,ali bogme i čehok je jako daleko od pojma poštenja....trebalo bi mjesto gradonačelnika ograničiti na dva mandata jer neki počnu misliti da su bogom dani...gledam čehoka počeli izbori odmah vadi prašnjavi bicikl iz garaže...ljudi ,nije sve u parkovima i lijepom cvijeću koje treba bar malo istražti..počevši s crtoradom koji plaća smiješnu koncesiju,a nista ne ulaže,kao sad su još smanjili koncesiju jer ce graditi podzem. garažu...HALOOOO?...a za 30 god ce grad postat vlasnik garaže,a do tad će crtorad rezati građane..pa onda Parkovi Varaždin,nitko drugi ali nitko ne smije posaditi ni jedan cvijet u gradu osim njih,naravno bewz natječaja...rotor u jalkoveckoj je koštao 5,5mil kuna od toga je 1,75 mil kuna otišlo u uređenje rotora,KAKO PARKOVI GADNO PUMPAJU RAČUNE,ja bi taj rotor uredio za 10 tisuća kuna...dali ću glasti za čačića ću još dobro razmisliti ali čehok moj glas sigurno nece vise dobiti,a siguran sam ni od moje obitelji...pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare