To je to što me zanima!

Čačić: Povući ću se ako me osude na bezuvjetnu kaznu

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić tvrdi kako Mađari optužni prijedlog protiv njega za prometnu nesreću još nisu podigli nego kako su samo završili istragu, javlja HRT
Vidi originalni članak

Ako me ne budu osudili na bezuvjetnu kaznu za nesreću u Mađarskoj znači da je riječ o nehatu i onda se neću povlačiti. Ako me osude na bezuvjetnu kaznu, povući ću se, rekao je u utorak navečer za HRT Radimir Čačić. Rekao je i kako Mađari optužni prijedlog protiv njega još nisu podigli nego kako su samo završili istragu. Kaže i kako se u istrazi nije utvrdilo koliko je on vozio, a koliko vozačica s kojom se sudario, no utvrđena je razlika u brzini od 40 km/h. Naglašava i kako je sve što je rekao o nesreći bilo istinito. Na pitanje novinara o tome kako se kod SDP-a, HNS-ovog koalicijskog partnera sve češće čuje kako je Čačić teret koalicije, on odgovara kako nitko iz SDP-a nije tražio od njega da se povuče iz kampanje.   

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 57

  • JosipGrubišić 20.03.2012.

    Pogledajte ga kako se na slici cereka identičnoj kravati svoga saborskog kolege, pa zaključite koliko i u kojoj mjeri je to čovjek licemjer, bahati kreten koji nije zaslužio ni da mu se ime javno spominje, a kamo li toliku medijsku pozornost. I još...potpredsjednik Vlade! Koje Vlade...kakve Vlade? Prosudite sami!

  • Semper5 04.02.2012.

    Čačiću, imaš moralno pravo ne povući se isključivo ako budeš oslobođen krivnje. Ako pak budeš osuđen, bilo bezuvjetno bilo uvjetno, znači da si proglašen krivim. U tom slučaju, vrsta i visina kazne potpuno su irelevantni - kriv si i gotovo! I da imaš imalo morala povukao bi se isti dan. Jer to će biti jedino ispravno što ćeš moći napraviti.

  • Timo_1 26.01.2012.

    oličenje arogancije

Komentiraj...
Vidi sve komentare