To je to što me zanima!

Čačić: Kosor je uvijek sva u dvojbama, a tako će biti i dalje

Vođa HNS-a Radimir Čačić odgovorio je premijerki Jadranki Kosor na pitanje tko je zapravo šef Kukuriku koalicije i rekao kako šefovi u HDZ-u sada pune zatvore
Vidi originalni članak

Varaždinski sajam četvrtkom najbolje je mjesto za početak predizborne kampanje. Pa ipak je Varaždin sajamski grad. A tko zna, možda odemo ovdje i na gablec. Neću ga odbiti bez obzira što mi se, ako tako nastavim, nakon kampanje ponovno smješi dijeta. Ali izdržat ću - našalio se šef HNS-a Radimir Čačić na druženju s građanima u Varaždinu.

Gablec je ipak propustio, ali ne i odgovor premijerki Jadranki Kosor na pitanje tko je zapravo šef Kukuriku koalicije.

- Naša je premijerka uvijek sva u nekakvim dvojbama, a kako mi se čini bit će i dalje. Ja joj oko toga ne mogu pomoći. U njihovim koalicijama su postojali šefovi, jer da nije bilo tako, ne bi zatvori sada bili puni. U našoj koaliciji nema šefa. Mi nismo stranka već grupa stranaka. Između nas postoji partnerski odnos. Onog trenutka kad osnujemo Vladu, znat će se tko je glavni, odnosno premijer, a tko njegovi zamjenici i ministri - odgovorio je Čačić, koji je u 3. izbornoj listi prvi na kandidacijskoj listi.

- Na prošlim izborim u ovoj smo jedinici osvojili devet zastupničkih mjesta, što nam je startna pozicija i uoči predstojećih izbora. No, realno je očekivati deset mandata, a borit ćemo se i za jedanaesti - istaknuo je Čačić, koji očekuje korektnu predizbornu kampanju.

- Sa svojim protukandidatom na HDZ-ovoj listi, Tomislavom Karamarkom, uvijek sam imao korektne odnose, unatoč njegovim pojedinačnim eskapadama, koje su bile potpuno nepotrebne i ispod njegove razine - zaključio je Čačić.

Obišao tvornice

Prilikom posjeta županiji posjetio je tvornicu Calzedonia u Varaždinu, a potom se uputio u Varaždinske Toplice. Ondje se u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju informirao o planovima za obnovu bolničkog kompleksa i budućih ulaganja u medicinski turizam u Varaždinskim Toplicama. U Ludbregu je obišao tvornicu Ducati Komponenti d.o.o. te se potom uz kavu i klipiće družio s građanima u sportskoj dvorani, a u Malom Bukovcu kraj Ludbrega posjetio je Stolariju Jakopčin.

Prilikom Čačičevog posjeta pridružili su mu se i predstavnici Kukuriku koalicije koji se nalaze na listi za III. izbornu jedinicu: Mario Habek (SDP), Milorad Batinić (HNS), Natalija Martinčević (HNS), Dubravko Bilić (SDP) i Marijan Škvarić (HNS) te Predrag Štromar, župan Varaždinske županije i član predsjedništva HNS-a.


Idi na 24sata

Komentari 18

  • like clit lick 17.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Car Mrgud 17.11.2011.

    kosor je uvijek siva,i u dvojbama,trojbama,a bila bi najbolja u fojbama.A bahati ubojica još bi više trebao doprinjeti popunjavanju zatvora...

  • apagess 17.11.2011.

    Ratko, ponos mi je živjeti tu gdje i Ti. IzaTebe se vide rezultati, na koje su uz Varaždince ponosni svi pravi (ne i oni zavidni) HRVATI. To su autoceste, škole... Neki više neće smjeti u Slavoniju, ili neke druge dijelove LIJEPE NAŠE, zbog "DOBRA" kojeg su napravili za sve nas. Vaš 1. zadatak, kada dođete na vlast biti će proširenje REMETINCA. SVAKO DOBRO VAMA I SVIMA KOJI MISLE KO I JA, ZA OSTALE ME BOLI BRIGA...

Komentiraj...
Vidi sve komentare