To je to što me zanima!

Čačić mladima obećao stanove po cijeni najma

Više od 4000 članova HNS-a u subotu je u zagrebačkom Domu sportova odušeljeno pozdravilo “ružu Hrvatsku”, dr. Dabčević Kučar
Vidi originalni članak

Više od 4000 članova HNS-a u subotu je u zagrebačkom Domu sportova odušeljeno pozdravilo “ružu Hrvatsku”, dr. Savku Dabčević Kučar, kojoj je to bilo prvo pojavljivanje u javnosti nakon dulje vremena. Radimir Čačić najavio je nastavak POS-a i obećao da će HNS omogućiti mladima da dobiju stanove po cijeni najma, a da će umirovljenicima povećati mirovine, izjednačivši stare i nove umirovljenike. Vesna Pusić, jednako uvjerena u dobar izborni rezultat HNS-a, sigurna je da će građani smijeniti Sanaderovu vladu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bbatinov 22.10.2007.

    Nije da pišem pa što god već je tako.Kad je počeo sa gradnjom stanova zna se za koga su ti stanovi bili namjenjeni odnosno za koje građane a sad u takve stanove useljavaju odnosno kupuju ih tajkuni pa ih još i preprodaju po većoj cijeni.A ako te bas zanima jedan Splitski poduzetnik je ponudio izgradnju stanova po još povoljnijim uvjetima pa je ipak prihvaćena Čačićeva ponuda.

  • diki 22.10.2007.

    Nisam \"Čačičevac\" ali mislim da griješiš. On je prvi započeo stanogradnju koju si parovi mogli otplaćivati. Ti samo da pišeš pa što god..

  • bbatinov 22.10.2007.

    Obećanje ludom radovanje.Ma kako su svi velikodušni pred izbore.Trebali bi izbori biti svaih 6 mjeseci pa bi nešto od države i bilo, a političari se nebi stigli udebljat, svima dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare