To je to što me zanima!

Čačić o Bandićevom uhićenju: To je druga strana medalje...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bandić je 14 godina vodio Zagreb. Poštovanje svim glasovima ovoga Grada, oni su imali razloge zašto su ga birali, rekao je Radimir Čačić komentirajući uhićenje
Vidi originalni članak

Bandić je 14 godina vodio Zagreb. Poštovanje svim glasovima ovoga Grada, oni su imali razloge zašto su ga birali. Što se tiče samog uhićenja, to je druga strana te medalje, treba poštovati pravnu državu,  prokomentirao je bivši ministar gospodarstva Radimir Čačić jučerašnje uhićenje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, a prenosi RTL.

Podsjetimo, Bandić je uhićen  u nedjelju oko 18 sati kad se vratio kući sa Savice gdje je u svom vrtu brao mahune. Policija je do kasno u noć pretresala njegov ured, a nešto prije tri sata ujutro, posjeli su ga u kombi USKOK-a i odvezli u pritvor na zagrebačkim Oranicama. Istraga se nastavila u ponedjeljak, a kako piše Dnevnik.hr, Bandić je u pratnji policije stigao u Gradsko poglavarstvo gdje pretražuju njegov ured. 

Pritvoreni su i Petar Pripuz, suvlasnik CIOS-a, Slobodan Ljubičić Kikaš koji je jučer uhićen na granici sa Slovenijom te navodno i direktor ZET-a Ivan Tolić, član Uprave Holdinga. Navodno je uhićeno još 15 ljudi.

Ranije se nagađalo da bi Čačićevi Reformisti mogli ući u koaliciju s Bandićem. 

- S Bandićem koalicije nije bilo, ali s njegovim glasačima nadam se da ćemo imati sasvim čvrstu koaliciju - rekao je u ponedjeljak Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • HRVAT ALI PRAVI 20.10.2014.

    Cacko bolije ti je da se ne javljas. Mogel bi samo skrenuti paznju na sebe. A i ti imas dosta toga pod tepihom....

  • ISTINITE_PRIČE 20.10.2014.

    Jedva čekam dan kada će konačno uhititi i najvećeg lopova Čačića!!!!

  • purgerica prva 20.10.2014.

    E, doći će vrijeme kad će i Ratko za više kaznenih djela morati u buksu. ne bu mu više vesnica od bajića ishodila potvrdu da se protiv njega ne vode kazneni postupci, kak je učinila prije 3 godine, sjećate li se? Slavodobitno je pred "zdrugom" novinara mahala tim listićem papira. Ja pamtim, a vi? Ratko, Ratko, još nisu zastare za sve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare