To je to što me zanima!

Čačić o Diokiju: To je privatna tvrtka, zašto mene pitate?

Ova Vlada vodi malo više računa o radnicima zaposlenima u zemlji nego što to bilo tko drugi čini. To je njen posao. I treba biti tako - tvrdi prvi potpredsjednik Vlade
Vidi originalni članak

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić na pitanje o Diokiju novinarima je ponovio: - To je privatna tvrtka. Zašto to mene pitate - upitao je i nastavio: 

- Ova vlada vodi malo više računa o radnicima zaposlenima u zemlji nego što to bilo tko drugi čini. To je njen posao. I treba biti tako - rekao je Čačić po izlasku iz Banskih dvora.

Osvrnuvši se na odustajanje Danka Končara od brodogradilišta 3. maj Čačić je rekao da time nije iznenađen. No, nije želio otkriti koliko su za Vladu prihvatljive njegove ostale ponude. 

'U slučaju brodogradnje znamo što radimo'

- Kao što sam već rekao, čut ćete na Vladi, nema tu nekih velikih novosti. U svakom slučaju znamo što radimo. Imamo sve planove, i A i B i C. Često ne, ali u ovom slučaju da - rekao je Čačić. 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • zerp 21.03.2012.

    Čačiću , Liniću , Milanoviću i ostala ekipo sazovite izvanrednu sjednicu o teškoj situaciji u zemlji, o ljudima koji su Vam dali glas , a rade i ne primaju plaću, umiru od gladi, zajedno s njihovom djecom.... Ako niste sposobni priznajte svom narodu da niste sposobni za takve funkcije to bi bilo pošteno...

  • rearea 18.03.2012.

    Jer ste je vi prodali, a ne moja baba!!! Ajde neka ti mađari već odrade svoje, jer ne mogu gledati ovaj idiotizam više.

  • IgorĐorđević 18.03.2012.

    da prrivatna tvrtka,znaci privatnici mogu gazit po radniku nedat mu placu a gazde mogu kupovat jahte,dvorce,avione itd.a radnika k.j.Znaci k.j. radnika koji radi kod privatnika,pa de mi ljudi zivimo?TANGUZIJI !

Komentiraj...
Vidi sve komentare