To je to što me zanima!

Čačić: Polančec će prijetiti s 420 afera, a ne samo 42

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čačić kaže kako svi ministri govore da nisu ništa znali, vidjeli ni odlučili. Smatra da vrhu HDZ-a Polančec neće prijetiti s 42 afere, već s njih 420
Vidi originalni članak

Radimir Čačić, čelnik HNS-a, rekao je kako je svjedočenje Damira Polančeca dokazalo kako Hrvatska zadnjih sedam godina nema Vladu. Ističe kako se pokazalo da su se najvažnije odluke za zemlju donosile na tijelima koja nisu službena. Čačić dodaje da svi ministri govore sada da nisu ništa znali, vidjeli ni odlučili. Čelnik HNS-a smatra da vrhu HDZ-a Polančec neće prijetiti s 42 afere, već će na to dodati još jednu nulu, piše T-portal. Smatra i kako su se izbori morali raspisati 15 dana nakon dolaska vladajuće koalicije na vlast.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • andrenulapet 17.09.2010.

    bit će mir kad će i čaćić skupa sa hadezeovskom ekipom glancati podove u Remetincu...a do onda smo samo banana državica..

  • lola56 17.09.2010.

    Pravi se javio!!!Moralna vertikala! Ajde Čačiću pokrij s eušima i ušuti više.Da ste što valjali ne bi izgubili IZBore . Sve je to ista vrsta BAGAŽE. Sve ih treb smijeniti i osuditi,naravno.Izabrati ljude ,nove, koji9 nikada nisu bili u POLITICI,a po struci su ekonomisi i financijaši,a nas izvuku iz dreka. Sve ove face koje gledamo 20 godina na Goli,pa neka tucaju kamen!!!!

  • tužni šokac 17.09.2010.

    sad izbori nisu fora čačiću sad je fora da sve afere izađu i da se stvori kolona HDZ-ovaca prema remetincu ili ako ništa otvarat ćemo po općinama zatvore mislim da bi sve bilo prebukirano a kažu u zatvoru glavu gore dupe uza zid

Komentiraj...
Vidi sve komentare