To je to što me zanima!

Čačić: Primjer političkog kriminala je moja smjena

Radimir Čačić smatra da je sada na njegovoj stranci da izbornim rezultatom na izborima vrati povjerenje građana u sustav i institucije
Vidi originalni članak

Smijenjeni župan Varaždinske županije HNS-ovac Radimir Čačić ocijenio je da je nedavna smjena županijske vlasti u Varaždinskoj županiji primjer političkog kriminala u kojoj su glavni akteri vjećnici HSLS-a, te dva HNS-ova prebjega.
- Sve bolji izborni rezultati HNS-a osnovni su razlog zbog čega se politička konkurencija odlučila na smjenu, 10-ak mjeseci prije novih lokalnih izbora - tvrdi Čačić. Dodao je kako je sada na njegovoj stranci da dodatnim naporima i još boljim izbornim rezultatom na predstojećim lokalnim izborima vrati povjerenje građana u sustav i institucije.
Na upit o budućnosti svoje političke karijere, Čačić je rekao da će kao predsjednik HNS-a ponajprije raditi u interesu stranke.
- To može značiti da se uopće neću kandidirati niti na jednoj listi na lokalnim izborima, ali isto tako, ako će to biti u interesu stranke, možda ću zauzeti čelno mjesto na listi za Zagreb, Varaždin ili čak i za Varaždinsku županiju - istaknuo je Čačić.
- Ono što je sigurno je da ću kroz neko vrijeme aktivirati svoj saborski mandat - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare