To je to što me zanima!

Čačić već mjesec dana ide na terapije magnetom i masažama

I tako nasmiješen i vitak, ne samo da se rehabilitira nego i špancira ulicama u posljednje vrijeme kao da ga nikad nije snašlo zlo i naopako. Planira povratak...
Vidi originalni članak

Energičan, vitak i na jeziku britak, ni za vrijeme medicinske rehabilitacije nije skidao mobitel s uha. Radimir Čačić, doznajemo, sav je u političkim križaljkama i planovima.

Prije otprilike mjesec dana Čačić je snimljen u Poliklinici za medicinsku rehabilitaciju Peharec u Puli. Ovu polikliniku pohode mnogi koji, na primjer, imaju problema s kralježnicom ili nakon raznih operacija i ozljeda zglobova, mišića ili tetiva.

Ne zna se zbog čega je Čačić potražio pomoć dr. Peharca, ali doznajemo da je vrijeme uglavnom provodio na odjelu za terapiju magnetima i masaže. No terapija mu je bila potpuno u drugom planu jer je sav uzbuđen pred svima dogovarao političku kombinatoriku i naglas komentirao kako je zadovoljan. Čačić se, očito je, nakon svih problema, političke diskreditiranosti i prometne nesreće zbog koje je završio u zatvoru, planira vratiti na političko nebo kao zvijezda u punom sjaju. Spominje se kako će novu podršku javnosti tražiti u savezu s drugim stranačkim izopćenicima, Milanom Bandićem i Slavkom Linićem.

I tako nasmiješen i vitak, ne samo da se rehabilitira nego i špancira ulicama u posljednje vrijeme kao da ga nikad nije snašlo zlo i naopako. I dok zlobnici, koji su ga već osudili na imidž političkog mrtvaca, govore kako mu je kile pojeo zatvorski režim i brige, oni koji ga simpatiziraju kažu kako nikad nije izgledao bolje. Politički mrtvac ili ne, Čačić svakako planira uskrsnuti nakon svega u čemu je pogriješio.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • brišu me 11.06.2014.

    krmak bio, krmak jeste, krmak ostaje. on po izlasku iz "zatvora" može biti samo gora osoba no što je bio, ili je danas. toliko bahatosti,mržnje, arogancije,prepotentnosti ne nosi u sebi 100.000 građana kao ovaj lik! postavljam pitanje ministru pravosuđa kakav je to zatvor, iliti ustanova da je netko tko je ubio dvoje ljudi, koji se eto čačičevom tenku motali sa nekom škodicom po auto cesti, više po gradu, terapijama, kafićima u Puli i Varaždinu koji je ipak predaleko od Pule dabi izašao nasat ili dva??? dajete li vi drugovi iz pravosuđa i zakonodavci poticaj građanima da se u državi ubojstvo isplati???

  • dobro jutro 11.06.2014.

    Nikad nikome ne zelim zlo ,ali dali je taj covjek uopce bio u zatvoru,ili preciznije po kojem zakonu on igra golf,ide na masaze u privatne klinike dali se tako tretiraju i ostali zatvorenici u Valturi Ako je tako idem tamo na ljetovanje

  • Maddog 11.06.2014.

    zaboravljeni slučaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare