To je to što me zanima!

Čačić: Vladu možemo rušiti u svakom trenutku, ali nećemo

Čačić je dodao da Vladu ne može prisiliti na ozbiljne promjene, ali može spriječiti promašaje. Rekao je i da neće glasovati za prijedloge koji su protiv ove zemlje
Vidi originalni članak

Član Inicijative za osnivanje Narodne stranke - reformista Radimir Čačić izjavio je u četvrtak u Zadru kako Vlada više nema stvarnu većinu u Saboru, ali reformisti je neće rušiti samo da bi je srušili, piše Slobodna Dalmacija.

 - Vlada više nema većinu i Reformisti je mogu rušiti u svakom trenutku, i to smo jasno poručili na pitanju prijevoza učenika - poručio je Čačić i dodao da Vladu ne može prisiliti na ozbiljne promjene, ali može spriječiti promašaje.

Čačić je rekao da zastupnici Narodne stranke - reformisti, čiji je Osnivački sabor najavljen za 28. rujna, neće glasovati za prijedloge koji su protiv ove zemlje.

Na pitanje kojeg će predsjedničkog kandidata poduprijeti, Čačić je odgovorio kako su dosad samo djelomično čuli programe kandidata.


Idi na 24sata

Komentari 97

  • jozabroz 19.09.2014.

    e moj gazimire,umjesto da sad "oslobodis" hrvatsku ove vlasti i pohvatas poene, ti jos uvjek njih stedis,,pa valjda znas da se tako politicki poeni ne dobivaju,

  • kormilar 19.09.2014.

    Ratko, što se čeka? Treba prijeći sa riječi na djela!

  • tituš 19.09.2014.

    Javio se pravi!!! Taj još niti stranku nema, nego kako će se opravdati je li vozio ili bio suvozač! Ljudi, čuvajte se ovoga, tko se nađe ovome na putu, taj je mrtav!

Komentiraj...
Vidi sve komentare