To je to što me zanima!

'Čačiću sam poslala mail lani, tražila sam neku vrstu potpore'

Osjećala se nemoćno jer je, kako je rekla, bila financijski uništena i psihički slaba. Ističe da je Čačić proslijedio mail odvjetniku, koji joj je poslao nesimpatičan odgovor
Vidi originalni članak

Katalin Liptak je zadovoljna pravomoćnom presudom prema kojoj je mađarski sud Radimira Čačića osudili na 11 mjeseci zatvorske kazne. Ispričala je za Jutarnji list kako je Čačiću prije više od godinu dana poslala mail.

- Od Čačića sam u tom mailu tražila neku vrstu potpore, ljudsku, materijalnu, bilo kakvu, no nije mi ni odgovorio - govorila je ona tada. Osjećala se nemoćno jer je, kako je rekla, bila financijski uništena i psihički slaba. Ističe kako je Čačić proslijedio mail odvjetniku, koji joj je poslao nesimpatičan odgovor.

Čačić je nakon prvostupanjske presude prišao njezinu odvjetniku i ponudio pomoć ako zapne s isplatom osiguranja u Hrvatskoj. Liptak je dosad od osiguranja dobila odštetu samo za uništeni automobil od oko 4000 eura. Osim toga, u dva navrata je dobila i hitnu pomoć po 2000 eura. 

- Sve sam dosad sama financirala, i sprovode, i odvjetnika - ustvrdila je.

Liptak je ispričala i kako joj je nesreća zauvijek uništila njen život. Kaže kako je Čačić nakon nesreće vikao, širio ruke i čudio se.

- Upomoć su nam priskočili neki ljudi, ne znam tko je to bio. Čačić je stalno bio na telefonu - kaže Katalin Liptak. Ponovila je kako je sigurna da je s njim u autu bila i misteriozna žena, crnka, u tamnom kaputu, frizure nalik na Kleopatrinu.

- Ona je dotrčala provjeriti kako su ostali u mom autu. Znam da je bila tamo jer su nam se pogledi sreli. Stajala je naslonjena na Chrysler - istaknula je. Katalin Liptak u nesreći je izgubila supruga i majku.

>>> Više pročitajte u Jutarnjem listu

Idi na 24sata

Komentari 44

  • kickass 16.11.2012.

    Čaćić=Horvatinčić, vjerojatno nije ni pogledao što je s ljudima, nego je odmah zvao odvjetnike da ga vade iz go*ana. Ništa drugo se nemože ni očekivati od takvih ljudi.

  • fiolic2 16.11.2012.

    strašno......11 mjeseci za dva ljudska života?????ja bi dobila 10 godina robije...jadna žena

  • goldi12 16.11.2012.

    sramota, ubije njoj muža i majku, dobije neku siću od zatvora, i daje opet nešto sitno za troškove, umjesto da njoj da par stotina tisuća eura, što je za Čačića sića koliko ima love... Ona bi ga trebala i za to tužiti, uništio njoj je život, barem da njoj novčano to nadoknadi. Čačić sve "gazi" pred sobom, taj lik je za zatvor do kraja života, samo da još krenu tužbe koga je prevario novčano...užasno gadan lik...

Komentiraj...
Vidi sve komentare