To je to što me zanima!

Cain se povukao iz utrke za predsjednika zbog skandala

Republikanski kandidat za predsjednika Herman Cain povukao se iz utrke zbog optužbi za seksualno uznemiravanje nekoliko žena i izvanbračnih veza
Vidi originalni članak

Republikanski kandidat za predsjednika Herman Cain povukao se iz utrke zbog optužbi za seksualno uznemiravanje nekoliko žena i vanbračnih veza. On je ponovno zanijekao sve optužbe.

- Lažne optužbe nanijele su ogromnu bol mojoj obitelji koja je platila najveću cijenu. U miru sam s Bogom, s mojom suprugom i ona sa mnom  - rekao je Cain. Cain nije najbolje stajao u anketama za republikanskog kandidata pa mu je i to olakšalo odluku. 

Herman Cain, bivši šef Nacionalne udruge ugostitelja, navodno je zlostavljao Sharon Bialek dok je ona tražila posao 1997. godine. Ona je navodna četvrta žrtva.

- Nisam željela biti ovdje. Želim da vi, gospodine Cain, priznate. Priznajte što ste učinili i da ste bili neprimjereni prema ljudima. A onda nastavite dalje - poručila je Bialek prošli tjedan. Ispričala je kako je Cain ponudio pomoć u pronalaženju posla.

- Odjednom mi je stavio ruku na nogu, ispod suknje i posegnuo prema genitalijama. Zatim me upitao ''Pa želiš posao, zar ne?'' - ispričala je Bialek.

Cain, jedan od sudionika u utrci za republikanskog kandidata na predsjedničkim izborima, tijekom devedesetih je radio kao predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja, a sva su se navodna zlostavljanja dogodila baš u vrijeme dok je on obnašao tu dužnost. Posljednju žrtvu navodno je napao dok je ona tražila zaposlenje. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • NAS_1 05.12.2011.

    Posljednja opomena za SAD i NATO: "Kina počinje treći svjetski rat!" Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/svijet/79740-Posljednja-opomena-SAD-NATO-Kina-pocinje-treci-svjetski-rat.html#ixzz1fe7wzx3T Dali će ameri izabrati rat ili mir

  • 25sat 04.12.2011.

    Rekao sam ja nedavno još kad je bila afera s Strauss-Kahnom, da je jeftinije platit' sobaricu ili tajnicu, nego plaćati snajperistu, ubiješ mu karijeru, a ne napraviš od njega paćenika !

  • gogonina 04.12.2011.

    Sto se tice Caina, da sve optuzbe nisu tocne i da nije kriv sigurno se ne bi povukao iz utrke. U Americi se mediji trude da objave sve negativnosti iz proslosti buducih kandidata i tako informiraju glasace. Ovakvog tipa demokraciju razjedinjena Europa moze samo pozeljeti a o Hrvatskoj necemo ni komentirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare