To je to što me zanima!

Čakovec: Muškarac divljao po trgovini pa auto zalio bojom

Oštetio inventar trgovine pa na parkiralištu prosuo boju po Golfu. Policija je uhitila muškarca, iako se opirao. Odveli su ga u postaju. Kod njega su pronašli 3,8 grama marihuane
Vidi originalni članak

Čakovečki policajci su u četvrtak iza 15 sati uhitili 38-godišnjeg zaposlenika trgovine specijalizirane za prodaju boja, lakova i sličnog materijala jer je u trgovini u Kalničkoj ulici prvo oštetio inventar. Potom je ispred trgovine na parkiralištu prosuo boju po Volkswagen Golfu, čakovečkih registarskih oznaka. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Muškarac se opirao uhićenju, pa je prisilno doveden u postaju, a potom u Županijsku bolnicu u Čakovcu. Kod njega je pronađeno, a potom mu je i oduzeto 3,8 grama marihuane.

Zbog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari protiv osumnjičenika podnijet će se  kaznena prijava i prekršajna prijava iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. 

Kako neslužbeno doznajemo muškarac je zadržan na Psihijatrijskom odjelu na liječenju. Ujedno će se utvrditi je li bio pod utjecajem doge dok je uništavao inventar i „bojao“ automobil za sada nepoznatog vlasnika. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Tiranosaurus 25.11.2016.

    Da si je zapalil jednoga ne bi to napravil

  • merida_1 25.11.2016.

    Sad bi luđaka trebalo obojat pa da ga se ljudi klone..Munjara je već trebao i prije bit na Psihijatriji a ne u trgovini,opojnih mirisa...

  • ichbin2 25.11.2016.

    nasnifao se farbe pa ga prehitilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare