To je to što me zanima!

Čamac je Savom otplutao iz Slovenije, našli ga u Zagrebu

U ponedjeljak tijekom dana HGSS je dobio dojavu od Civilne zaštite Brežice, da se čamac s instrumentima za ispitivanje i mjerenje kvalitete zraka i vode prevrnuo i da plovi Savom prema Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Vatrogasna postrojba Zagreba u utorak je uspješno završila potragu u rijeci Savi za manjim čamcem koji je opremljen vrijednim instrumentima za ispitivanje i mjerenje kvalitete zraka i vode, objavili su vatrogasci na Facebooku. 

U ponedjeljak tijekom dana HGSS je dobio dojavu od Civilne zaštite Brežice, da se čamac s instrumentima za ispitivanje i mjerenje kvalitete zraka i vode prevrnuo i da plovi Savom prema Hrvatskoj. 

U potragu se uz HGSS Samobor odmah uključili i vatrogasci Vatrogasne postrojbe Zagreb specijalizirani za spašavanje na vodi i roniocima. Površina Save odmah je pretraživana i dronom Vatrogasne postrojbe no zbog mraka je akcija pretraživanja obustavljena. Danas se potraga nastavila. Čamac se okrenuo i strugao jarbolom po dnu, zbog čega se kretao sporije. Nađen je danas ujutro i uz asistenciju vatrogasaca ronioca izvađen iz rijeke. Čamac se trenutno nalazi u JVP Grada Zagreba i čeka vlasnika.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ajetodoo 28.03.2018.

    Jesu li u čamcu bili migranti/izbjeglice iz Libije?

  • max2017 28.03.2018.

    "strugal jarbolom" ? jedrilica ? ............luftić s rolbarom..........mornarica je to

  • toby 27.03.2018.

    Slovensko bojno plovilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare