To je to što me zanima!

Cameron: Ulazak Hrvatske u EU je povijesni trenutak

Predsjednik Ivo Josipović je u službenom posjetu Velikoj Britaniji. U srijedu se sastao s Elizabetom II. U četvrtak je razgovarao s premijerom Davidom Cameronom
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović je u službenom posjetu Velikoj Britaniji. U srijedu se sastao s kraljicom Elizabetom II. U četvrtak je Josipović razgovarao s britanskim premijerom Davidom Cameronom. 

- Ulazak Hrvatske u EU 1. srpnja povijesni je trenutak i veliko postignuće za Hrvatsku - rekao je Cameron Josipoviću. Cameron je rekao i kako je uvjeren da će Hrvatska biti primjer drugim zemljama regije jer se proširenje EU-a neće zaustaviti.

- 1. srpnja se gradi zajednička europska budućnost i Velika Britanija će zajedno s Hrvatskom raditi na nužnim reformama EU - rekao je Cameron. Britanski premijer je također naglasio kako se nada i da će dvije države više nego dosad poticati investicije i trgovinu. 

Josipović je pak rekao kako je važno za Hrvatsku da ima partnera poput Velike Britanije.

- Cjelokupni moj boravak ovdje protekao je u tom duhu partnerstva. Premijer je bio vrlo otvoren i naklonjen Hrvatskoj - rekao je Josipović. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ludigospar40 24.05.2013.

    ulazak Hrvatske u EU je propast totalna a i ovako smo propali,a možemo i dublje,a kad dođu ti europejci još nam uzmu šume i vode od Hrvatske ostade himna i stijeg..

  • Capafiori 23.05.2013.

    Predsjednik Hrvatske sastaje se sa britanskim premijerom i dušebrižnički razgovara o ulasku Hrvatske u EU, o čijem ulasku se hrvatski narod izjasnio kao nepoželjnom, a Cameron se raduje tom istom ulasku da i mi saznamo kako je "lijepa ta EU" u kojoj se događa da javno, na ulici, dekaptiraju vojno lice. Sastanak u pravi trenutak. :(

  • optimistika 23.05.2013.

    I Titanik je ušao u povijest>>>>>>>>>>

Komentiraj...
Vidi sve komentare