To je to što me zanima!

Cammeo napustio Split: Platili dosad više od milijun kn kazne

Tvrtka Cammeo obustavila je svoj rad u Splitu. Iz Cammea tvrde da su to napravili zobg ministra Butkovića koje je rekao da ta tvrtka ilegalno posluje u Splitu
Vidi originalni članak

Splićani opet skuplje plaćaju taxi. Naime, servis Cammeo obustavio je rad u gradu pod Marjanom.

Uvjerili smo se u to kad smo nazvali broj 021/313-313, gdje nam je djelatnik tvrtke rekao da je istina da je Cammeo obustavio rad:

- Obzirom da je ministar Butković rekao da naša tvrtka ilegalno posluje u Splitu, odlučili smo obustaviti rad. Ipak, nadamo se da ćemo se uskoro vratiti u Split, rekli su nam iz Cammea.

Da podsjetimo, ministar Butković prije nekoliko dana rekao je da Cammeo u Splitu posluje nelegalno, odnosno nezakonito, a u međuvremenu je inspekcija uklonila čak 14 Cammeovih vozila sa splitskih ulica i naplatila im oko milijun kuna kazne.

Najsretniji su ovim raspletom sigurno splitski taksisti, a najžalosniji sami građani Splita koji sada ponovo znatno skuplje plaćaju taxi prijevoz.

Idi na 24sata

Komentari 189

  • igyy 06.12.2016.

    u spomenutom mjestu vlada godinama nasilje i to je trend !!!!Ubojstva napadi paleži itd , gdje je tome kraj !!!!Tamo je sve kriminalom obojano

  • igyy 06.12.2016.

    split je napušten već godinama

  • MajaStevic 06.12.2016.

    A Cammeo se povukao jer je ministar rekao da posluju nelegalno.... pošteni su al se boje ministra jao fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare