To je to što me zanima!

Cammeo: Neka predsjednik Radio Taxi Zagreba da ostavku

Taxi Cammeo traži da predsjednik Radio Taxi Zagreba da ostavku. Kažu, sukob interesa je što je on član Komisije za polaganje posebnog ispita za vozača taksija
Vidi originalni članak

Zbog nečasnog ponašanja, manipulacije i narušavanja ugleda taksista, Taxi Cammeo traži da predsjednik Udruženja auto taksi prijevoznika Zagreb Juraj Šnidarić podnese ostavku. Kažu, sukob interesa je što je on član Komisije za polaganje posebnog ispita za vozača taksija.     

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Looka 22.05.2011.

    Samo malo... Jel na meni da se brinem o tome što direktor ne isplaćuje plaće cammeo takstistima?? Nije. I baš me briga. Dok budu jeftiniji koristit ću njihove usluge. I da rade ne znam koliko sati mjesečno za 2000 kuna, bar rade a ne ko ovaj hrvatski šljam..

  • anajetko 22.05.2011.

    Poziv cammea se naplacuje, nedovoljnim iznosom na tel.racunu..necete moci ostvariti poziv prema njima.. Zalosno je sto osobe niskog morala se idu spustati na nivo osude te zamjeranja ako netko pije kavu ili "igra sah", jer svi do jednoga sto se tice bilo koje djelatnosti ce napraviti istu stvar da su u mogucnosti..Tipicna zavist i ljubomora nasih građana..jer kod nas vrijedi pravilo ako ja nemam(ili nisam u mogucnosti) potruditi se da i drugi nemaju.. U cijeloj toj situaciji zalosno je sto taksiste vrijeđaju grupno, a svaki je pojedinac(netko vise netko manje) koji radi sam za sebe i trudi se mjesecno zaraditi prihode koje je obvezan platiti drzavi, odrzavanje auta, tankanje goriva te zatim zaraditi sebi placu, a sada ovisi o tome ko ce tu svoju placu potrositi sjedeci u kaficu, placajuci racune ili nessto drugo, sami raspolazu novcem. Priznajem cammeo je stvarno jeftiniji u odnosu na taxi-zg..i gradu je potrebna konkurencija kao i u svim drugim djelatnostima. Al ni jedan ni drugi se nedrzi propisa, zg-taxi mora poboljsati uslugu vozila,te laksi nacin prepoznavanja, omoguciti jeftinije cijene(te im se omoguciti jeftinije prihode davanja drzavi jer djeluju ko obrtnici a ne firma), dok cammeo bi trebao znati se ponasati u prometu, postivati pravila ceste, imati svoja stajalista, te neuzimati jedni drugima posao..vec se međusobno stiti i podrzavati.

  • bodul1 22.05.2011.

    Cammeo je sigurno bolji od starih taksista. Mislim da te ovi barem neće pokrasti kao stari taksisti. I barem su uljudni i uredni. A to se i prepoznalo. Mislim da ovi luksuzni Zagrebački hoteli rade s Cammeom. Vidio sam jučer ispred hotela Regent jedno 5-6 Cammeovih taksija i vozača koji su svi redom odjeveni u odjelo kako im dovode goste. To je sigurno puno bolje nego oni stari taksisti koji su većinom živčani i lopovi su :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare